Kayıtlar

Ekim, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Hayatımın Günlüğü, Yeni hikayelerle karşınıza çıkmaya hazırlanıyor!!

Değerli Okuyucularım; Bu Blog sayfasını kurarken, bu kadar ilgi göreceğini ve sevileceğini tahmin etmiyordum. Hayatımın Rolü isimli hikayem bittikten sonra bu sayfayı sonlandırmayı düşünüyordum. ama özellikle de şu 1-2 gün blogdaki paylaşımların izlenme sayısına baktığımda fikrim değişti. Blog dünyasında edindiğim yerin de bana vermiş olduğu güç ile Hayatımın Günlüğü isimli blog sayfamı yeni hikayelerle sürdürme kararı aldım. Bu kararımın Ardından blogumda yapacağım paylaşımları da beğenerek okuyacağınız ve çevrenizle paylaşacağınızı umuyorum sayfamı okuyup beğendiğiniz için bir kez daha teşekkürler. sevgi ve saygılar.

Gelecek girişimizin Özeti (bu sefer erken geldi) -YAYIN GÜNÜ VE SAATİ DEĞİŞTİ!!

Resim
Yaşar hanım için zor olsa da sonunda eve geri döner. Ela onu gördüğüne sevinmekte ,Can ve Amelya’nın tepkileriyle zorlanmaktadır. Saygın, abisi Eren’i kararından vazgeçirme çabası boşa çıkar,Eren İtalya’ya taşınacaktır. Ela, Saygın’a verdiği şansı Yaşar hanım ile paylaşıp destek beklerken yine onu ne kadar inciteceğinin farkında değildir.Melek gitgide Müşfik ile Yaşar hanımı kıyaslayıp abisinin kaçamak cevaplarından, bitmeyen turnesinden iyice şüphelenir. Yayın Günü: 1 Kasım Perşembe Yayın Saati:  22.15

Hayatımın Rolü Bölüm 6-Bir aşkın başlangıcı, Bir ailenin parçalanışı

Resim
Nedendir bilinmez. Bu dünyanın garip bir düzeni var. Keçinin sevmediği ot misali Bütün istenmeyen olaylar bir arada Tepenize çöküveriyor. Geçen hafta hatırlayacağınız üzere Ela yapmaz dediğimiz bir şeyi yapmış, Sonunda gemileri yakıp Saygın'a bir şans vereceğini söylemişti. Tabii bunu etrafındakilere, bilhassa da çocuklara açıklaması son derece güç olmuştu. Ela'nın Saygın ile olan ilişkisine ilk rest Amelya'dan geldi. Saygın'ın Ela'ya aldığı gülü arabada gören Amelya durumu anlamış, annesine ciddi şekilde tavır koymuştu. Tavırdan ziyade sinirlenmişti çünkü annelerinin babalarının üzerine  (yani hala onu severken) başka biriyle yeni bir ilişkiye başlamış olması çocukları çok üzdü ve kızdırdı.. Tartışmalara Şahit olan Can ise soluğu babasının yanında aldı. Müşfik olan biteni sorgulamaya başladı tabii çünkü ne Amelya ne de Can tek kelime etmedi bu konuda. Benim bildiğim tek bir şey var ise o da Çocukların Daha büyük bir restleşmeye kalkışıp olayları daha da büyüt

Yeni Giriş Özeti.Okuyunca Şoke olacaksınız!!

Resim
Okuyunca Şoke olacaksınız!! Çocuklardan Saygın’a itiraz Saygın’a şans veren Ela henüz yaşadığı durumu benimseyememişken olanları anlayan Amelya’nın tepkisi oldukça sarsıcı gelir. Konuşulanlara kulak misafiri olan Can ise artık babasıyla yaşamak istediğini söyler.Ela iyi niyetinin karşılığını Mihriban’ın çantasını geri getirmesiyle alır.Müşfik; Ela’nın yaşadıklarının etkisindeyken diğer yandan Tiraje’nin ameliyatıyla da ilgilenmeye çalışır. Yaşar hanım ise; yaşanan olaylardan sonra artık o eve dönüp dönmemekte kararsızdır. Artık Affınıza Sığınarak yuh demekten başka birşey gelmiyor elimden. Bir kötü Olay bütün güzel Olayların üzerini tozlandırıyor fark ediyor musunuz??

Teşekkürler Türkiye ve tüm dünya-Thanks in Turkey and all over the world-Благодаря в Турции и во всем мире

Resim
Bugün Henüz Bir aylık olan blog sayfam siz değerli okurlarım sayesinde toplamda 1000+ izlenme ve 800+ okunma ile rekor kırmış durumda Bu başarıda katkısı bulunan tüm dünyadan okurlarıma binlerce kez teşekkürlerimi sunuyor, daha güzel blog girişleriyle karşınıza çıkabilmeyi umuyorum TEŞEKKÜRLER TÜRKİYE VE TÜM DÜNYA! --------------------------------------------------------------------------------------------------------- Today, the blog page yet our esteemed readers a month in total 1000 + views thanks and broke the state record with 800 + reading Who have contributed to this success, thousands of times all over the world like to thank my readers, I hope to meet a nice encounter blog entries TURKEY AND THE WORLD THANK YOU! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Сегодня, страницы дневника наших уважаемых читателей в месяц в общей сложности 1000 + просмотров благодарность и сломал состояние записи с 800

Müşfik İlayda'ya ortaklık Teklif edecek!! (Bölüm 5 devam)

Resim
(Bu haftaki girişimde bahsetmeyi unuttuğum bir ayrıntı. Girişin bütünlüğünü bozmamak adına ayrı bir giriş olarak yazıyorum) Müşfik artık kafayı yedi! Sırf Ela'yı kıskandırmak için İlayda'yı kullanacak! Müşfik artık o her işi kabul etmeyen Sorumluluk almayan koca ve baba yaftasından kurtulmak için Kendi özel tiyatrosunu kurma kararı aldı. Ela'yı Saygın'dan kıskanıyor ya? ondan gaz alarak bu kararı verdi ve İlayda'ya da Ortaklık teklif edeceğini söyledi. Ben bu işin aşırı kıskançlıklan ileri geldiğini düşünüyorum siz okurlarımın düşünceleri ne onu bilemiyorun tabii.

Hayatımın Rolü Bölüm 5-Yaşar'ı nasıl yarattıysak Öyle Öldürelim

Resim
(Sevgili okuyucularım bu girişime Öncelikle sizlerden özür dileyerek başlamak istiyorum. Durumları Takip edemediğim için giriş bugüne kaldı.) Geçen haftaki girişimde Saygın beyin Ela'ya yaptığı iğrenç ilan-ı aşk'tan söz etmiştim hatırlarsanız.Tüm bunlar olurken Yaşar hanım Yani Müşfik de oradaydı ve olanları görüp duyunca tam manasıyla yıkılmıştı. Ela da yavaş yavaş Saygın'a gönlünü kaptırmaya başladı ve bu durum Müşfik'in hiç hoşuna gitmedi.Umutları tamamıyla söndü. olaylar geliştikten sonra Müşfik Tiraje'yi arayarak artık Yaşar olarak bir işe yaramayacağını, evde kalırsa problemlere şahit olmaya devam edeceğini bu yüzden de artık Yaşar'ın ölmesi gerektiğini söyledi. Daha sonra aynı şeyleri Erdal'a da anlatınca Erdal Yaşar'ın evde kalıp kontrolü elden bırakmaması gerektiğini söyledi. Aslına bakarsanız bizce de Müşfik evde kalmalı çünkü Yaşar öyle ya da böyle evden ayrılırsa başta Ela olmak üzere herkesin eli ayağı kesilecek. Çocuklar acayip alıştılar

DUYURU!!!

Resim
ÖNEMLİ NOT: HİKAYEMİZİN YAYIN VE GİRİŞ GÜNLERİ DEĞİŞMİŞTİR (PERŞEMBE YAYIN  VE GİRİŞ,GEREKTİĞİNDE CUMA ÖĞLEDEN SONRA GİRİŞ) OKUYUCULARIMA ÖNEMLE DUYURURUM!!

Yaşar Hanım evden gidecek mi?

Resim
İşte bu hafta yapacağımız girişimizin özeti.Ben kararsız kaldım takdir sizin. ( Bu arada iyice ateş bacayı sarmış anlaşılan ki İlayda bile mani olamıyor artık :) ) Yaşar Hanım evden gidecek mi? Gece yarısı Ela’nın evine gelen Saygın duygularına net bir cevap almak için ilan-ı aşk eder. Konuşulanları dinleyen Yaşar hanım sarsılır ve gitmeye karar verir. Erdal ve Tiraje ise; olanları öğrenip Yaşar hanım’ı  evde kalması ve kontrolü bırakmaması için ikna etmeyi dener. Diğer tarafta Uygar ve Amelya‘nın ilerleyen duygularına İlayda’nın endişeleri bile engel olamaz.

OKUYUCULARIMA ÖNEMLE DUYURULUR!!

Resim
ELDE OLMAYAN SEBEPLERDEN ÖTÜRÜ BİR SÜREDİR YAZIMINA ARA VERDİĞİM HİKAYEM HAYATIMIN ROLÜ'NE 11 EKİM'DEN İTİBAREN DEVAM EDECEĞİM BU BLOG BOŞ KALDI SANMAYIN HAAA!! BOMBA GİBİ BİR 3.GİRİŞLE KARŞINIZA ÇIKACAĞIM.