Hayatımın Rolü Bölüm 2-Aşk Tesadüfleri sever mi??

Aşk Tesadüfleri sever mi??

Dün akşam bana inanmayanlara inat harika + berbat 2  olay vuku buldu.
Önce hangisinden başlayalım? güzel olan dediğinizi işitir gibiyim.peki o zaman :))

Az evvel ki bilgi girişimde yazmıştım ya açmazda olan 2 karakterimiz var diye? işte onlardan biri Ela'nın büyük kızı + en büyük çocuğu Amelya. birkaç hafta önce ilk sevgilisi Burak'tan ayrılmış, o da biraz zor , bunalım derecesinde zor zamanlar geçirmişti.Ama dün akşam şeytanın bacağını kırdı sanırım. tabii bu olayın evveliyatı var sanırım ilk olarak oradan başlamam gerekecek.

Müşfik ve Ela'nın abisi Erdal'ın çocukluk arkadaşları İlayda Hiç beklemediğimiz bir anda Oğlu Uygar ile birlikte İstanbul'a yerleşti. tabii Uygar yalnız, Amelya üzgün açıkçası ben onların karşılaşmalarını istiyordum.
( ki öyle de oldu buradan bunun olacağına inanamayan tüm arkadaşlarıma selam olsun :D :) )
dün Uygar Erdal'a bir sitede arkadaşlık isteği göndermiş ve kabul edilmişti. o sitede Erdal'ın fotoğraflarına bakarken Amelya'nın aile fotoğraflarını da görmüş ve onu çok beğenmiş. Annesi İlayda'ya durumu açıkladığında açıkçası kadıncağız çok şaşırdı. Tiyatroda durumu Erdal ve hanımı Melek'e anlattığında bildiğiniz espri konusu oldu.

Durun durun asıl bombayı şimdi patlatıyorum!!

Uygar Amelya'yı görürüm umuduyla annesine Müşfik'leri yemeğe davet etmesi için ısrar ederken aslında herşey bir anda olup bitti.Akşam 2 aile de(Müşfik o sırada yeni evini çocuklara göstermek için mahalleye gelmişti) kapıda karşılaştı ve boomm!! ilk kıvılcımlar çaktı! O ilk göz göze geldikleri an aklımdan hiç çıkmıyor <3

şimdi gelelim berbat duruma
!!

İlk izlenim önemlidir başlıklı yazımda herkesin herkesi kolay kolay tanıyamayacağı ve karakter tahlili yapamayacağından söz ettim ya? ben bu tabuyu yıkacak bir şey söyleyeceğim.

SÖZ KONUSU AŞK İSE TEFERRUAT YOKTUR...


Şimdi sıra gelir kötü olaya.

Ela'nın uzun zamandır iş arkadaşı ve patronu olan Saygın diye bir bey var (!) bakmayın bey dediğime adam sülüğün teki.Ela'nın kafasını karıştırıyor. bu konudaki en son operasyonu Ela'ya (olaya bakar mısınız)onun ailesi için bir ev tasarlatmak istedi. Tabii bizim kız yine kararsız kaldı. kaldı ama yine de evi yapmayı kabul etti. Ancak bir ayrıntı var. Saygın ona evin dört odasına dokunmamasını söyledi. Meğer niyeti neymiş biliyor musunuz?  O dört odayı Ela'nın çocukları ve evlendiklerinde sahip olacakları(hayale bak!!) 4. çocuk için döşetip Ela'yı sözüm ona can evinden vurmak! ama başaramadı.Ela hala Müşfik'i seviyor adamım o kadını elde edemeyeceksin işte!!!





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti