Hayatımın Rolü Bölüm 4-Aşkın Ateşi İki Sevdalıdan Birinin Yüreğinde Daha Harlı Yanar


Bugün Değersiz gördüğümüz şeyler bir gün hiç ummadığımız bir anda PAT diye karşımıza çıkabiliyor.

Aslına bakarsanız bu girişte size yalnızca güzel haberler vermek istedim ama gidişat hiç de beklediğim gibi olmadı.

Müşfik ve çocuklarının yeni evlerine gittiğinde kapıda İlayda ve oğlu ile karşılaşmaları güzel-çirkin pek çok olaya vesile oldu. geçen haftaki son girişimde de bahsettiğim Amelya-Uygar ilişkisi nihayet başladı. bu işin sevindiren tarafı. Moral bozucu olan ise Ela'nın kafa karışıklığıyla Müşfik'i yıllar önceki bir konu yüzünden İlayda'yı da araya alarak kıskanmış olması. Aslında bu durum Müşfik'in hoşuna da gitmedi değil hani. Ama hesaba katmadığı bir durum var. Bu kıskançlık başına dert açabilir.


Bu haftanın Kesinlikle İğrenç Bir olayı da Saygın'ın Ela'ya yaptığı absürt sürpriz.
(yine geçen girişlerimden birinde sözünü ettim okuyan biliyor detay verirsem hem sıkılırsınız hem de laf uzar konuya giremeyiz.)

Bu beklenmedik şoktan sonra Ela tabiri caizse döküldü.resmen döküldü!!
Bu durum bende üzüntü yarattı mı? ASLA!! Çünkü Ela bütün bunları kararsızlığı yüzünden yaşadı. yani Müşfik'i unutamadığı halde Saygın'a umut bağlamaktan halen vazgeçmedi. Hatta biraz Önce Yaşar hanım ile (yani Müşfik ile) de mevzu-u bahis edildi bu konu. asıl bomba yine bölüm sonunda patlıyor ve Saygın bey yarı sarhoş bir halde Ela'ya ilan-ı aşk ediveriyor!! artık bu durumu siz okuyucularımın takdirine bırakıyorum. ben daha fazla konuşursam kötü olacak...

şimdi gelelim başta belirttiğim taze aşkı biraz daha detaylandırmaya :))

İlayda'nın oğlu Uygar İle bizim kız (Amelya) gözlerini birbirlerinin üzerinden alamadılar :) Müşfik'in evin anahtarını unutması kimine göre bahane olduysa da bizim için harika bir sebep oldu en azından hikayenin bir simasının yüzü güldü.Hep böyle mutlu olsunlar dilerim. İnternet arkadaşlığıyla başladı bakalım. kim bilir belki de İlayda ve Müşfik sonunda dünür olurlar ha?? :))









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti