Hayatımın Rolü Bölüm 3-Ne Yaşar Ne Yaşamaz bir kadın

Dadı Yaşar. çocukların dadısı.aslında babası.oooffffff artık benim bile kafam karışmaya başladı durun en başından anlatayım:

Müşfik ile Ela boşandıktan sonra mahkeme 3 çocuğun velayetini de annelerine (Ela'ya) verdi
(bunun sebebi tam olarak neydi hala muamma).Bu yüzden Müşfik çocuklarını yalnızca pazarları görebiliyor,buna rağmen onlara hasret yaşıyordu. Tiyatrodan arkadaşları aynı zamanda kostüm sorumlusu Tiraje ona müthiş bir fikir verdi.
bu fikrin ana çıkış noktası Ela'nın evinde yaşanan yardımcı kriziydi aslında(Kusura bakmayın her konuda Ela ismi geçiyor ama Başlıca karakterim o olduğu ve çoğu olay onun başından geçtiği içindir.). Müşfik'ten ayrıldıktan sonra Ela'nın evde bir yardımcıya ihtiyacı oldu.Ancak kaç tane kadın gelip gitti ise hepsi ya kaçtı ya da evi soydu.Bunu öğrenen müşfik ise Hemen Traje'den yardım istedi.Uzun Uğraşların sonunda Yardımcı aramaktan bıkmış olan Ela'ya Yeni bir umut ışığı doğdu.Bu sayede Hem Müşfik eski hanımını ve çocuklarını yalnız bırakmıyor,hem de evde güvenilir bir yardımcı/bakıcı çalışıyor olacak.

Ama benim bu konuda asıl anlatmak istediğim konu Müşfik'in başına Yaşar kılığındayken gelen / gelmeye devam eden komik olaylar :D

Oturdukları/Yaşar'ın çalıştığı Sitenin Güvenlik sorumlusu Hasan bey, 60'lı yaşlarının başında ama hiç evlenmemiş.Haftalık iznine çıktığı bir gün Yaşar hanımı görüyor ve körkütük aşık oluyor :D evet yanlış okumuyorsunuz aşık oluyor :D Tiraje dahil pek çok kişinin kapısını Yaşar ile onu tanıştırmaları için çalsa da nafile kadın yani adam onunla değil ilgilenmek,sırf ümidini kessin diye abi diye hitap ediyor :D

Üstelik tek sorun bu da değil
Geçtiğimiz gün Müşfik Tiraje'den alacağı yeni kadın masklarını beklerken yarı Yaşar yarı Müşfik bir halde yan komşuları Buket'e yakalandı.Sırra Erdal'dan sonra 1 kişi daha mazhar oldu böylelikle.Umarız Ela ya da çocuklardan biri (ben en çok Ecenaz'dan korkuyorum çünkü Yaşar'ın en çok o etrafında) bu işi öğrenmez.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti