Hayatımın Rolü Bölüm 6-Bir aşkın başlangıcı, Bir ailenin parçalanışı

Nedendir bilinmez. Bu dünyanın garip bir düzeni var. Keçinin sevmediği ot misali Bütün istenmeyen olaylar bir arada Tepenize çöküveriyor.

Geçen hafta hatırlayacağınız üzere Ela yapmaz dediğimiz bir şeyi yapmış, Sonunda gemileri yakıp Saygın'a bir şans vereceğini söylemişti. Tabii bunu etrafındakilere, bilhassa da çocuklara açıklaması son derece güç olmuştu.
Ela'nın Saygın ile olan ilişkisine ilk rest Amelya'dan geldi. Saygın'ın Ela'ya aldığı gülü arabada gören Amelya durumu anlamış, annesine ciddi şekilde tavır koymuştu. Tavırdan ziyade sinirlenmişti çünkü annelerinin babalarının üzerine  (yani hala onu severken) başka biriyle yeni bir ilişkiye başlamış olması çocukları çok üzdü ve kızdırdı.. Tartışmalara Şahit olan Can ise soluğu babasının yanında aldı. Müşfik olan biteni sorgulamaya başladı tabii çünkü ne Amelya ne de Can tek kelime etmedi bu konuda.

Benim bildiğim tek bir şey var ise o da Çocukların Daha büyük bir restleşmeye kalkışıp olayları daha da büyütecekleridir.






Bizim çok kafa yorduğumuz bir mesele de, Amelya'nın bu durumu Uygar ile paylaşıp paylaşmayacağıydı. Üstü kapalı bir vaziyette anlattı. Uygar ne kadar kalender bir çocuk olduğunu yine gösterdi ve onu teselli etmeyi başardı.

Bu haftanın bir diğer önemli mevzuysa Tiraje'nin geçirdiği ameliyat.

Birkaç hafta evvel yaşar hanım için yaptırdığı testlerde özel bir hastalığı olduğu anlaşılan Tiraje dün akşam operasyon geçirdi. Duyumlarımız iyi yönde. inşallah kendisi de iyidir :)



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti