Hayatımın Rolü Bölüm 5-Yaşar'ı nasıl yarattıysak Öyle Öldürelim

(Sevgili okuyucularım bu girişime Öncelikle sizlerden özür dileyerek başlamak istiyorum. Durumları Takip edemediğim için giriş bugüne kaldı.)

Geçen haftaki girişimde Saygın beyin Ela'ya yaptığı iğrenç ilan-ı aşk'tan söz etmiştim hatırlarsanız.Tüm bunlar olurken Yaşar hanım Yani Müşfik de oradaydı ve olanları görüp duyunca tam manasıyla yıkılmıştı. Ela da yavaş yavaş Saygın'a gönlünü kaptırmaya başladı ve bu durum Müşfik'in hiç hoşuna gitmedi.Umutları tamamıyla söndü. olaylar geliştikten sonra Müşfik Tiraje'yi arayarak artık Yaşar olarak bir işe yaramayacağını, evde kalırsa problemlere şahit olmaya devam edeceğini bu yüzden de artık Yaşar'ın ölmesi gerektiğini söyledi. Daha sonra aynı şeyleri Erdal'a da anlatınca Erdal Yaşar'ın evde kalıp kontrolü elden bırakmaması gerektiğini söyledi. Aslına bakarsanız bizce de Müşfik evde kalmalı çünkü Yaşar öyle ya da böyle evden ayrılırsa başta Ela olmak üzere herkesin eli ayağı kesilecek. Çocuklar acayip alıştılar Yaşar giderse mahvolurlar.


 Bildiğiniz gibi Benim son 1-2 bölümdür dillendirdiğim bir konu vardı.bu kadar kötü olayın arasında bir de yeni bir çiftimiz vardı :) Hatırladınız değil mi? Uygar ve Amelya. onlar bu hafta ilk kez buluştular. yani ciddi ciddi sevgili moduna girdiler :) İlayda hanım hala korkuyor ama bu korkusu yersiz. Ela'nın bu ilişkiyi duyduğunda vereceği tepki onu biraz endişelendiriyor.Melek ve Tiraje de verdiler kadına ara gazını korkuttular tabii. Bana sorarsanız bu aşk (ben aşk diyeceğim çünkü herşey bir anda olup bitti) HERŞEYE RAĞMEN devam edecek.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!