Hayatımın Rolü Bölüm 10-Girdap Gibi Hayatlar.

Bugünün işi yarına kalmaz.Yarına kalacaksa bugün olmaz.

Sevgili okuyucularım:
bu girişimizde Gerçekler ortaya çıkıyor,Ela için zaten kötü olan durum daha da kötüleşiyor.
Geçen Girişimizde Çocuklarını eve geri getiren Ela,bu sefer de annesi ile münakaşa yaşadı.
Annesinin bazı şeylere çok karıştığını düşünen Ela, artık bundan vazgeçmesi gerektiğini söyledi.keşke söylemeseydi kadın alındı! alındı ve evi terk ederek oğlu Erdal ve hanımı Melek'in yanına taşınmaya karar verdi. Ela en başta nereye gittiğini merak etmiş olsa da sonradan evindeki kamera sisteminden Erdal'ın eve girip çıktığını gördü ve Kasıtlı olarak annesini aramadı.

Bölümün En büyük postası Yaşar Hanımdan:
Bu hararetli tartışmaya yerinde şahit olan Yaşar hanım (yani Müşfik) anne-kızı yalnız bırakmak için dışarı çıktı. Bilhassa bu çıkışı uzun tuttu ve kaynanasının gitmesini bekledi.eve geri döndüğünde anne Hülya hanım durduk yere Yaşar'a sert çıkmaya başladı.Yaşar ise evde talimatları sadece Ela'dan alabileceğini ve Ela ile aralarında gizli bir bağ olduğunu söyledi. Hülya hanım her zamanki burnu havadalığı ile Yaşar'ı yerden yere vurdu ama Yaşar hem kendini, hem de müşfik ve Ela'nın ilişkisini cesurca korudu.

Uygar ve Amelya aşkı Dönüm noktasında:
Aslına bakarsanız ben bu  ilişkinin bu noktaya gelmesinden çok mutlu ve memnunum.
Dün akşam bu aşk ciddi bir boyuta ulaştı. Amelya Uygar'ı eve yemeğe davet etti.  Planlar yapıldığında Ela'nın haberi yoktu Akşam evde durum Yaşar ile paylaşılınca kafalara dank etti. Gece güzel başladı, güzel bitti. ama sonrasında Amelya ve uygar'ın İlayda ve Müşfik'in geçmişte sevgili olduğu konusunda konuşması aşıklar arasında ufak çaplı bir gerginliğe yol açtı. Zaten yemek sırasında konu İlayda'dan açılınca ortam da bayağı soğumuştu.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---

Tozkoparan İskender Bölüm 3 - Dedikoducu...