Hayatımın Rolü Bölüm 8-İlk Aşk Güneşi, İkincisi Gölgeyi sever. Peki...

...PERDEYİ KİM KAPATACAK?...

Eeveeet. Hayatımın Rolü'nde geldik en çalkantılı bölüme.

Değerli okurlarım,
artık durum iyiden iyiye kötüleşmeye başladı. Ela artık tabiri caizse Depresyona girdi.Hak etti de.Neden?
Çünkü çocuklar da Müşfik de İstemediklerini açıkça dile getirmelerine rağmen Saygın ile yeni bir ilişkiye başladı . Amelya'nın olanları istenenden biraz erken öğrenmesiyle savaş alanına dönen evde şimdi de olanlardan bi haber olan Ecenaz vaziyeti çaktı. 

(Ben artık Bu konuda Yorum yap(a)mıyorum yorum ve takdir sizlere...)

Çocuklar evi terketmek istiyor!!

Evet yanlış okumuyorsunuz.çocuklar evi terkedip babalarıyla yaşamakta kararlı. Ela her ne kadar durdurmaya çalışmışsa da olmadı. Bilhassa Amelya "Bu Eve bir başkası girecekse ben de giderim" demiş ve Can ile beraber Evden Ayrılmaya karar vermiş. Ecenaz olanları öğrendi demiştim ya? işin aslını annesinden tekrar duymanın verdiği güven duygusuyla en azından o evde kalmak istedi.



Müşfik Çocukları Ela'dan alacak!!

Yaşananların Hem Yaşar olarak, hem de kendisi olarak bizzat içinde olan Müşfik Ela'ya içeriğini gelecek ve son girişte öğreneceğimiz bazı şartlar koştu.Eğer bu şartları Hem Ela, hem de Saygın tarafından kabul görmezse Müşfik çocukların  velayetini teslim alacak.

Tabii bir de Müşfik bu olup bitenlerden sonra Saygın İle burun buruna geldi.Artık bu parçalanan ailenin ve yıkılan yuvanın Hesabı bence de sorulmalıydı.Hatta geç bile kalındı bu konuda...



Melek Müşfik ve Yaşar arasında kaldı

Geçen girişimde bahsettiğim bir olay da Müşfik'in kardeşi Melek'in de Yaşar'ın foyasını ortaya çıkarmış olmasıydı.Melek bu fedakar ve cefakarlığından dolayı abisini kutladı. ama şimdi de o bu durumu anasından saklamak durumunda.Bakalım sabırtaşı nerede çatlayıp bardak nerede taşacak?


Ufak bir de Tüyo====>>>>> sanırım çocuklar son girişte Anneleriyle barışacaklar.(yani inşallah okurlarım da dua etsin)





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender Bölüm 3 - Dedikoducu...

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..