Hayatımın Rolü Bölüm 7-Gerçek Aşk Sonsuza kadar bekler ve AFFEDER...

Hayatımın Rolü'nde bu girişimde gelgitli ilişkiler, dağılmanın eşiğinden geri dönmüş bir aile ve birbirine sımsıkı sarılmaya çalışan iki aşık var.

Yaşar Hanım'ın eve dönüşü ile evdeki dengeler tamamen değişti. Ela Saygın ile olan yeni ilişkisinde onun kendisine destek vereceğini düşünürken Onunla denemesinin uygun olacağını duyunca kısa süreli bir şok geçirdi. Çocukların geçen haftadan gelen kızgınlıklarıyla Kafası daha da dağılan Ela Artık işi Yaşar ile konuşacak kadar ciddiye bindirdi. Bana sorarsanız bu iş gerçekten çok kötü bir hal almaya başladı. biz hala umutluyuz SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILACAK, BU İŞ BOZULUP ELA MÜŞFİK'İN KIYMETİNİ DAHA İYİ ANLAYACAK!





Müşfik'in başı dertte!!

Müşfik'in başı dertte. annesi ve kız kardeşi Yaşar ile Müşfik'i kıyaslamaya başladı.Melek sürekli Erdal'ı sıkıştırmasına rağmen bir yanıt alamayınca soluğu abisinin evinde aldı. onun evvelinde anneleri Bedia hanım ona uğramış, Müşfik seslendirmedeyim diyerek onu atlattığını düşünmüştü nitekim olmadı.Artık Melek de Yaşar'ın aslında abisi olduğunu biliyor. Allah gazanı Mübarek etsin Müşfik'ciğim :)

Bir de güvenlikçi Hasan bey faktörü var tabii. adam Yaşar'a öyle vurulmuş vaziyette ki çocukların servis şoförünü siteye sokmayacak kadar kıskanıyor.:D  benden görmüş olmayın ama Hasan artık iyice kafayı yedi. Yaşar'ı kaçırmaya niyetlendi yahu! ama zavallım bilmiyor ki öyle biri olmadığını, Müşfik'in dahiyane zekası ve mükemmel oyunculuğunun eseri olduğunu :DDD



Bu çocuklar gerçekten moralimi düzeltiyor.
Şimdi sıra geldi son 3-4 bölümün Gündemini Sürekli meşgul eden taze aşıklara :)
İlayda  artık Uygar ve Amelya'nın yakınlaşmasına sıcak bakıyor olacak ki Amelya'yı arkadaşının kızı olarak değil, Uygar'ın kız arkadaşı olarak eve davet etti. :)))) artık ben şuna kanaat getirdim. bir şeyi gönülden istersen sahiden oluyor.Bir İnternet arkadaşlığıyla başlayan  ilişki nasıl bir boyut kazandı. Benim bu konuda sabit fikrim iyi olduğu yönünde ama Amelya'nın da her fırsatta dile getirdiği gibi bence de bu olay çok hızlı gelişti ve bu noktaya vardı. İnşallah bir duvara çarpıp bu aşkı da parçalamazlar :(






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---

Tozkoparan İskender Bölüm 3 - Dedikoducu...