Hayatımın Rolü Final (Bölüm 12)-Sonunda... Game Over...

Ela Şüpheleri üzerinde yoğunlaşarak Yaşar'ın kim olduğuna ulaştı. Ela başlarda biraz yadırgadı

Aslına bakarsanız bizler de şaşırdık aylarca nasıl gerçekleri anlayamadığına.Gerçekten de çok saf bir kadınmış.
Ela önce Yaşar'ın odasına girdi. oradaki eşyalardan olayları çözümlemeye başladı (Müşfik Kıyafetlerini ortada bırakmasaydı belki de anlaşılmayacaktı da?...). Daha Sonra da Komşusu Buket'e oturmaya gittiğinde Buket'in eşi Ali'nin Müşfik ile uzun süre konuşamadığını, Konuşsalar bile Müşfik 'in hep kaçamak davrandığını söylemesiyle durum daha da işkilli bir hal almaya başladı.Tabii Buket ağzından bir şey kaçırmamaya çalıştıysa da hareket ve tavırlarıyla olayı açık etmeye yetti de arttı bile.

Müşfik cephesinde de durum pek farklı değildi. Erdal,Melek ve Müşfik üçü annelerinin evinde bu durum hakkında konuşurlarken ( öncesinde Tiraje'den Müşfik'e bir mesaj geldi onu birazdan anlatacağım) Anne Bedia hanım da pencereden onları izliyormuş.Olanları bir de o duyunca ortalık panayır yerine döndü sizin anlayacağınız. ( kadıncağızın büyük tansiyon 30 oldu o an herhalde :D )

Bu arada Ela vurucu darbeyi indirmek için soluğu Tiraje'de aldı.Orada da biraz araştırma yaptıktan sonra Evdeki Bavulun aynısını orada buldu. Aynı kıyafet ve malzemeler orada da çıkınca artık her şey anlaşıldı.
anlaşılmasıyla birlikte "Mutlu Son" da gerçekleşmiş oldu. Ela Müşfik'in aslında ailesi, hanımı ve çocukları için nelere katlandığını anlayınca o ilk bölümlerde gördüğümüz  ve boşanmalarıyla küllendi sandığımız Aşk yeniden alevlendi...

Müşfik ve Ela yeniden Nikah masasına oturdular :)









19 hafta boyunca ekranlarda, bunun 12'sinde de Bu sayfalardan bizleri yalnız bırakmayan tüm takipçilerimize sonsuz teşekkürlerimizle :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti