Ali Ayşe'yi Seviyor Bölüm 1-Maceraya Atılıyoruz!

Alışılmış Durumlar,Alışılmışın dışında bir komedinin Habercisi:

Daha öncesinde  Hikayemizin özetinde sizlere anlattığım İki Karakterimizi (Bunlar aynı zamanda Başkarakterlerimiz) sizlere tanıtarak ve Yakın geçmişlerini kısaca özetleyerek başlamak istiyorum.

Kemal Bey (60)  yaşı ilerlemiş olmasına rağmen tabiri caizse zımba gibi.Yaşadıkları mahallede erkek berberi ve Sünnetçi. 3. bir iş olarak da aynı mahallede muhtarlık yapıyor. ilk hanımı ( hikayemizin diğer başkarakterlerinden Ali'nin annesi) vefat ettikten sonra yalnız kalmış uzun bir müddet.tabii bu yalnızlık başında.Evvela oğlu Ali'yi evlendirmesi gerekirken kendisini bir evlilik sevdasıdır almış gitmiş.

Bu durumda bir de Ayten hanım var:

Ayten hanım ise (45)  Kemal bey ile aynı zaman zarfında yalnız yaşamış bir kız (Ayşe onlardan da bahsedeceğim) bir erkek (Bekir) evlat sahibi.Bekir 10 yıldır Almanya'da yaşıyor. Ayten hanım Kızı Ayşe ile birlikte. 

İki tarafında derdi aynı. Yalnızlık. Ali ve Ayşe (Hikayemizin Genç başkarakterleri) anne-babalarının evlilik takıntısı yüzünden ne kendilerine ne de aşkı aramaya zaman ayırabilmişler. Başlarına gelen bunca absürt olay ve komediden sonra bir de onların karşılaşma anı var.

Kemal Bey ve mahdumları Ayten hanımı istemeye giderler. Tam kahveler gelip Kemal bey konuya gireceği sırada Ali Ayşe'yi görür ve Aşık olur!! 

AŞK BULUNMUŞTUR AMA ÖNÜNDE ENGELLER VARDIR.BAKALIM HEM KEMAL BEY VE ALİ, HEM DE AYTEN HANIM VE AYŞE BU ENGELLERİ KARŞILIKLI AŞABİLECEK MİDİR?!







YENİ HİKAYEMİZ BÜTÜN OKUYUCULARIMIZ VE TAKİPÇİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Osmanlı Tokadı Bölüm 12/8 - İstanbul'un Cellatları ( VOL2 ) --- Doğan ve Şahin Tehlikede!