Ali Ayşe'yi Seviyor Bölüm 2-Engeller Aşılıyor Kemal bey Ayten'ine kavuşuyor (mu) ?

Değerli okurlarım;

Yeni hikayemizin 2.girişinde Kız isteme maceraları, kavgalar,Sürprizler ve yine Kahkahası bol bir hikaye Sizleri bekliyor :)

İlk girişimizde Sizlere tanıttığımız karakterlerimizden Ayten hanımın oğlu Bekir isteme merasimine taş koymuş, Kemal beyi deyim yerinde ise bunalıma sokmuştu. Bütün bu olayların üzerine Kemal bey yataktan çıkmaz hale gelmiş, Ayten hanım ise sinir krizleri geçirmişti.

şimdiiii gelelim asıl komedyaya :D :

Ayten hanım ve Kemal bey uzun süren uğraşlardan sonra Bekir'i ikna ederek evlilik sürecine dahil oldular. Kemal bey ve mahdumları yine hazırlıklarını yaptı, Ayten hanımlar ise organizasyonu evvelce yaparak bu sefer işi nihayete erdirmek niyetinde.tabii Bekir efendinin hani planından iki taraf da habersiz.

Bekir bu işe he dedi.dedi demesine de der demez de Mahallenin eczacısı Yeşim'i kemal beye karşı kışkırtmayı da ihmal etmedi.Yeşim hanımın restorana küfelikle komalık arası bir vaziyette gelmesiyle Ayten hanım ve Kemal beyin yemekli olarak planladığı 2.isteme merasimi de bombalanmış oldu.


KEMAL BEY VE ALİ'NİN AŞKLA ARALARINDA ANİDEN BELİREN ENGELLER GİT GİDE DAHA DA BÜYÜYOR. BAKALIM 3.GİRİŞTE NELER GÖRÜP OKUYACAĞIZ?..



NOT: YAKIN ZAMANDA SİZLERE BAHSETMEK İSTEDİĞİM  İKİ GENÇ KARAKTERİMİZ DAHA VAR 
KEMAL BEYLER İLE YANI MAHALLEDE YAŞIYORLAR.BİRİSİ ÇIRAKLARI DİĞERİ İSE DÜKKAN KOMŞULARININ KIZI.BU HAFTA İÇİ ONLARI ANLATMAK İÇİN YENİ BİR GİRİŞ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ ALİ & AYŞE İLE KEMAL & AYTEN KADAR ONLAR DA İLGİ VE DİKKATİMİ ÇEKTİ.






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti