Ali Ayşe'yi Seviyor Bölüm 4-Bela Geliyorum Demez!

Bu Girişte Takip edebildiğim kadarıyla Hikayemizin Gidişatını anlatmaya çalışacağım:

Geçen girişimizde Kemal bey,Ali ve bando ekibi Ayten hanımı geri kazanma operasyonları neticesinde  şikayet edilmiş, polis merkezine alınmışlardı. ben bunun sorumlusu hakkında tahminler yürütürken bilin bakalım kim çıktı?! AHU!!! Evet kemal beyin öz kızı Ahu. Karı-Koca ne isterler bu adamcağızdan bir türlü anlamıyorum.Aslında tahminimde yanılmadığımı gösterdi bu olay çünkü Ahu-Yakub ikilisi (Ali'nin deyişiyle sevimsiz ikili -ki bence de öyle-) Kemal beyin Ayten hanımla görüşmesini bir türlü hazmedemiyor.




Tabii tam da bu esnada olanlara (öncesindeki serenat da dahil olmak üzere) Şahit olan Ayten hanım yelkenleri suya indirdi ve Kemal beyi aramak istedi. ama Bekir efendi buna bile taş koymayı becerdi.İlk etapta Ayten hanım aramaya çalıştı. Ama Bekir  telefonu meşgule düşürünce Kemal bey Bu girişin ilk yanlış anlamasını gerçekleştirmiş oldu. Adam çok içerledi.





KEMAL BEYİ İSTEMEYE GELİRLERSE!!

Bu Girişimizin İkinci yanlış anlaması ise Ayten hanımın Kemal beyleri Ziyarete gelmek istemesiyle yaşandı. hiç erkek istenir mi yahu olur mu öyle saçma iş?! Adam o can havliyle hazırlıklar yaptırdı yemekler sofralar kurdurdu. ama işin kokusu sonradan ortaya çıktı. 5.Girişi merakla bekliyorum bakalım neler olacak?






YENİ HİKAYEMİZ FIRILDAK AİLESİ'NİN 2.GİRİŞİ İSE BU GECE GELİYOR! :) O SAATE KADAR BU BÖLÜMÜ OKUYUN,BEĞENİN VE ÇEVRENİZLE DE PAYLAŞIN :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti