Ali Ayşe'yi Seviyor Bölüm 5-Aşka En Büyük Engel (???)

Gecenin en Karanlık anı,Şafağa en yakın olan anıdır.
 Nedense Bütün tuhaflıklar onları buluyor!  Önce Mahalleli, Sonra Yeşim, daha sonra da Bekir derken ortalık yine savaş alanı gibi!!

Değerli Okurlarım;
Son yaptığım girişte söylediklerim bir bir çıktı gördünüz değil mi? Önceki girişte Yeşim'in Bekir'i ele vermesi ile Ayten hanım Onu,Ali ise Yakup'u evden kovdu. Daha sonrasında Bekir'in Kendi üzerine olan içinde kiracılı evi satmaya Çalışması Ayten hanımı iyiden iyiye çileden çıkarttı.

Aynı gecenin bir diğer büyük olayı ise Ali ve Ayşe'nin baş başa basılması oldu. Kemal bey ve Ayten hanım, Ali ve Ayşe ile fena restleşti.Kendi işleri olmadan Çocukları böyle işlere kalkışsın istemiyorlar.Ama ne yaparsınız gönül bu.Ne zaman nereye konacağını kestirmek mümkün mü?

İşte asıl bomba!
Haluk babasından kalma şekerci dükkanını bu girişte açıyor. Ayşe'yi de davet etmiş bizimki. Ama Adam babasının yeni bir saçma projesi yüzünden dükkandan ayrılmak zorunda kalınca olanlar oldu! Ahu cadısı ve Gülnihal safitriği Yine yapacağını yaptı.Ahu Gülnihal'i Ali'nin sevgilisi diye tanıttı!! 

BENİM VERDİĞİM İPUÇLARI BİR  BİR GERÇEKLEŞTİ!
ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN BU SEVİMSİZ İKİLİYİ BAŞKA DA BİR ŞEY DEMİYORUM!! GÖRGÜSÜZLÜKLERİ YÜZÜNDEN İNSANLARA ÇEKTİRMEDİKLERİ KALMADI! 6.GİRİŞTE DE BU İŞ HAL YOLUNA GİRMEZSE ARTIK BEN MÜDAHALE ETMEK ZORUNDA KALMAKTAN KORKARIM!!










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti