Ali Ayşe 'yi Seviyor Bölüm 7- Ali Ayşe İçin ne Yaptı?

Ali Ayşe İçin Ne Yaptı?

Daha ne yapsın ulan yüreğini ortaya koydu yüreğini! Gerçek aşkı yıllarca arayıp da bulamayan o bahtsız bedevi.o kadersiz Ali en sonunda Ayşe'sinde buldu aradığını. ama Ayşe ne yaptı?  Ahu yosmasının yalanlarına inanıp Ali'den vazgeçti! hem de Hiç olanı biteni araştırıp soruşturmadan...

Neyse ben Bölüme döneyim yoksa sahiden Kötü konuşacağım. Bu sevimsiz ikili Ahu-Yakub yine bir plan üzerinde.Kemal bey bu sefer kafaya koydu. Ayten'e Yıldırım Nikahı kıydıracak.ama o hain düzenbazlar ne yaptı?! Kemal'in cüzdanından Ayten'in kimliğini alıp paramparça etti! Ayten'i yıldırmak ve kendi menfaatleri için babalarının mürüvvetine de taş koyuyorlar! ben olayları ağzım açık takip ettim sizler neler düşünürsünüz bilmem...

Ahu'nun yeni bir Planı da Yine Yeşim tabanlı oldu.Kemal beyin büyük Hayranı olduğu sanatçı Emel Sayın gibi giydirip süsleyip Kemal beyin Önüne sürecek, sözüm ona Onu Ayten'den soğutacak. Tabii bu işin içinde diğer bir sahtekar ve düzenbaz Bekir de var. Kemal beyin çakma Emel Sayın ile buluşacağı Mekana o da Ayten'i getirmez mi?! Ayten bütün olan biteni ters anlayınca amiyane tabirle  Kemal'in burnu yine boka battı.


Ali'ye gelecek olursak;

Ayşe'den de umduğu ilgi ve sevgiyi bulamayan bedevimiz,kendini yollara vurdu.Tabii olaylar sadece yaşanıyor.bunun sorumlusu kim, nerede, neden böyle yapıyor hiç sormak yok bu ailede!


Ünlü Halk müziği ve Fantezi Müzik yorumcusu Ali Kınık Bu hafta konuğumuz oldu:

Bu hafta Değerli bir Sanatçı, Ünlü Fantezi ve Türk Halk Müziği yorumcusu Ali Kınık Diziye adını veren Şarkısı ile Hikayemize konuk oldu.
Ali'nin Ayşe'ye olan aşkı ancak bu kadar güzel Özetlenebilirdi.Paylaşmak benden Takdir siz okuyucularımdan...
Gelecek hafta 8.Girişte tekrar buluşmak ümidi ile şimdi sizleri 2 Ali'nin düeti ile baş başa bırakıyorum:

Yorumlar

  1. değerli okurlarım;

    videonun fox tv tarafından paylaşılmış olmadığı için kalitesi biraz düşük oldu sizlerden özür diliyorum bu küçük kusur için :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi