Ali Ayşe'yi Seviyor Bölüm 6-Ali Ayşe'yi Severse

BÜYÜK AŞKLAR BÜYÜK SAVAŞLAR DOĞURUYOR, ALİ AYŞE'Yİ SEVİYOR!!!!

Değerli okurlarım,Sevgili Takipçilerim;
Geçen Girişimizde Ali, Kardeşi Ahu yüzünden Ayşe'nin aşkından olma noktasına gelmiş, ama bunun sebebini bir türlü Öğrenememişti.

Bu girişimizde Ahu-Yakub ikilisi yeni Planlarla Ayten hanım-Kemal bey çiftinin nihai evlenme kararlarına karşı Ayten'in oğlu Bekir ile işbirliği içine girdi.Bunun Sebebi,Kemal beyin Ayten hanım ve mahdumları ile aynı çatı altında yaşamak istemesi.Artık bu evliliğe Ayşe de Karşı.niye bilmiyorum Ali'ye olan yersiz ve haksız siniri yüzünden Annesinin izdivacına da mani olmaya başladı.


Zavallı Bahtsız Ali:

Ayşe'nin neden ona bu kadar sinirli davrandığını ve Şekercinin Açılışına gelmediğini bir türlü  Anlayamıyor. Allah'tan Ayşe Durumun yalan yüzünü Ali'ye sert bir dille de olsa söyleyecek de Zavallı bedevi gerçekleri Öğrenecek.


Tabii Ahu ve çetesi de her zamanki gibi Boş durmuyor!:

Ahu eczacı Yeşim'i Yine bin yalan bir kışkırtma ile ikna ederek Diğer arkadaşları Gülnihal ve kafeci Gül ile Ayten'in evini basmaya gitti!! Artık Kemal bey için ciddi ciddi Kılıçlar Çekildi!! Ayten hanım Yeşim'e resti çekti.Bakalım kim Kazanacak?

Birinin Bu Çocuğu aşk konusunda yontması gerek:

şimdiiiiii!! Hatırlıyor musunuz Diğer Aşıklarımızla ilgili Girişimizi?

hah! işte onlardan Genç olanların bu hafta bir olayı var:
Bu Berber çırağı Sedat, Gül'ün kızı Nazlı'ya feci halde abayı yakmış :) 2 giriş önce Kemal beyden özenip kıza serenat yaptı, anası terlikle kovaladı. şimdi ise Kapılarının önünde naklen müzik yayını yaptı :D bu sefer de Gül olayı Ali'ye havale etti.Ali işin iç yüzünü duyunca bir an kendi durumunu içinden geçirdi ve bir şey yapmadı. Aslında Nazlı da hoşlanıyor ben eminim.ama Kızcağız sorumlu.Daha erken olacağını o da biliyor.


kiminin dünyasıdır aşk,kiminin bütün hayatı. Bakalım 7.giriş bizlere Neler getirecek?...




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi