Ali Ayşe'yi Seviyor Bölüm 8 - Tehlikeli Yakınlaşmalar

Ali ile Ayşe Ahu'nun yalanları yüzünden ayrılalı tam 1 ay olmuş. Her şey değişmiş.Ali Aşk acısından ne yapacağını Nerelere gideceğini bilemez hale gelmiş.

GÜN OLUR DEVRAN DÖNER DERLER YA? İŞTE O GÜN BUGÜNDÜR!!

Ali Sonunda Kardeşinin hain planlarını ve foyasını meydana çıkardı.Ayşe aradaki dargınlığa bir son verip buzları eritmek için Ali'ye gittiğinde Aksi gibi Annesi Ayten hanım da Kemal beyle aynı sebepten görüşmeye gelmiş. Allaaaahhhhh!! ortalık yine yangın yeri  gibi . Ali ve Ayşe nereye saklanacaklarını bilemediler.dolaba gir dolaptan çık serseri mayın gibi oradan oraya kaçtılar. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de Bekir çıkagelmez mi?! 

Bekir de faktoring diye gittiği tefecinin pençesinde. Ali'nin Ocağına düştü resmen.ne derse yapıyor.Muma döndü resmen Muma! :D Konuşmak için geldiğinde Ali ve Bekir Kemal bey ve Ayten hanımı biraz uygunsuz sayılabilecek bir pozisyonda yakalayınca işler iyice çığırından çıktı.Evde resmen Köşe Kapmaca oynanıyor...


Arada yaşanan birkaç daha olaydan sonra Ayşe Ali'ye duyduklarını anlattı.Ali Gülnihal ile aralarında hiç bir şey olmadığını, hatta olamayacağını anlattı.
Daha Sonra da Ali Ahu'yu odaya çektiği gibi Saçını başını yolmaya başladı :D iyi de oldu bence çünkü artık O saf bedevinin kardeşinin gerçek yüzünü görüp Babasına da göstermesi şart...





Yorumlar

  1. aslını isterseniz benim burada atladığım. daha doğrusu üzerinde pek durmak istemediğim çok ayrıntı var. mesela bu girişte Ali'nin doğum günüydü. Ahu Gülnihal ile yine yuvarlak masa kurup Abisine karşı hain planlar peşinde idi. inşallah yeni giriş günü geldiğinde bütün bunları 9.girişte de anlatırız.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi