Ali Ayşe'yi Seviyor Bölüm 9-İşler Karışınca (Hayatımın Günlüğü'nün 100.Girişi)

Değerli Okuyucularım,Sevgili Takipçilerim;

Evvela sizlerle blogumuzun 100.girişini Kutlayarak Ali Ayşe'yi Seviyor'un Yeni Girişine başlamak istiyorum.

Ali Ayşe'yi Seviyor'un bu bölümünde Artık ipler geriliyor. Kemal bey ve Ayten hanım sonunda muradına eriyor!
Haftalar süren uğraşların ardından Nihayet Kemal ve Ayten şeytanın bacağını kırıp Nikah tarihi almaya gittiler.Evlendirme Dairesi 2 hafta ötesine gün verdiğinden önümüzdeki 2 giriş içinde neler olacağını tam kestiremesek de Bu gerçekten sevindirici bir Haber oldu hepimiz için.

Kemal ve Ayten bu mutlu haberi Tüm dostlarına vermek için yemekli bir toplantı düzenlediler.tabii Kemal Organizasyonu Üçkağıtçı Hamdi'ye yaptırınca,üstüne bir de Ali ve Ayşe'nin yemeğini de aynı adam organize edip işleri berbat edince Ali, Ayşe, Kemal,Ayten ve Bekir aynı restoranda bir araya geldi.

Bu sefer her zamankinden farklı. Olayın farkı, Ahu'nun yine bir yosmalık yapıp Babası ile Ayten'in evleneceğini duyunca çıkarttığı çıngar.Ahu bunca hafta yaptığı planlar boşa gidip tükürdüğünü yalamak zorunda kalınca deliye döndü. ohhhhhh canımıza değsin! yaptıklarının bedelini cici anne-cici görümce olarak ödesin Ahu olacak donsuz!!

bir de Geçen girişte Özellikle bu girişte anlatmak üzere atladığım ve Sedat'ın neredeyse canına ve eğitim hayatına mal olan bir olayı Anlatmak istiyorum şimdi de:

Nazlı ve Sedat'ı sıkı takipçilerimiz Şu Girişimizden hatırlayacaklardır. Geçen hafta  okudukları sınıfa yeni katılan bir çocuk. (çocuk demeye de bin şahit lazım koca adam. 
Bradd Pitt'in klonu mübarek!) Görür Görmez Nazlı'dan etkilendi. Tabii bizim kız da Deyim yerinde ise Balkondan ipi sarkıttı! (sahipsiz kapı anahtarsız açıldı sizin anlayacağınız)  Bu girişte geçen haftadan beri olanlara dayanamayan Sersem çırak Sedat sonunda sınıfta kavga çıkarttı! bunun peşi sıra Okul Müdürü Ali'yi Sınıfta ders Yapan Öğretmenleri de Nazlı'nın annesi Gül'ü okula çağırınca orada kıyamet koptu! 

Bir Nikah Bir Cenaze çıktı bu bölümden de. İmkansız aşklar,olabilecek ama sürekli mantar gibi türeyen engeller ve en önemlisi KOMEDİ her Perşembe Ali Ayşe'yi Seviyor ile Hayatımın Günlüğü'nde.





DEĞERLİ OKUYUCULARIMIZ SEVGİLİ TAKİPÇİLERİMİZ
TELEVİZYON İZLEMEYEN KESİMLERE TELEVİZYONU OKUTMA GAYESİ İLE YOLA ÇIKAN HAYATIMIN GÜNLÜĞÜ, EYLÜL 2012'DEN BERİ SİZLERDEN ALDIĞI GÜÇ İLE YOLUNA DEVAM EDİYOR. BU GİRİŞ İLE BİRLİKTE HAYATIMIN GÜNLÜĞÜ DALYA DİYOR.UMUYORUZ BİZLERİ YAZDIĞIMIZ HER GİRİŞTE VE YAKIN ZAMANDA AÇACAK OLDUĞUMUZ YENİ BLOGUMUZDA DA YALNIZ BIRAKMAZ VE BİZLERE VARLIĞINIZLA GÜÇ VERİRSİNİZ.

100.GİRİŞİMİZ KUTLU VE BOL OKUNMALI OLSUN!! NİCE 100 GİRİŞLERE...



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---