Fırıldak Ailesi Bölüm 5/4-Altın Aslan

Fırıldak Ailesinin Kenya çıkarması

Bu hafta Şeytanın bile aklına gelmeyecek Türden olaylar Vukuageldi. sabah Karın ağrısı şikayetiyle uyanan Sabri,Evdekilerin ısrarı Üzerine Doktora gitmeye Karar verdi.Klasik Türk Filmi replikleri Sabri'nin de başına geldi ve doktor Sanki mutlu bir haber verirmiş gibi "ÖLECEKSİN" diye adamın yüzüne yüzüne Söylemez mi?!

Tabii Sabri Ne yapacağını ne söyleyeceğini bilemedi. Ailesi ile Vedalaşır gibi Konuşması, Ufak çapta bir Şaşkınlığa yol açtı.Yıldız hanım durumun ne olduğunu sorduğunda Gazmış deyip geçiştiren Fırıldak, Ertesi sabah bir Mektup bırakıp gitmiş.Mektupta Gerçeklerin bir bir anlatılıyor olmasıyla Başta Yıldız olmak üzere bütün aile hem şaşırdı hem de üzüldü :(

O günün akşamı Televizyonda haberleri seyrederken Sabri'yi gören Yıldız hemen onu aramaya koyuldu.Dürdane hanım Başta Karşı çıksa da o da aramaya katıldı.Güney Afrika'nın en uç ve en ıssız noktası Olan Kenya'da adamın izine rastlayan aile fertleri, Oranın bir yerlisinden Sabri'nin bir otelde kaldığını Öğrenince hemen orada soluğu aldılar.

Aİlenin Oğlu Zeki,odaya girdiklerinde Sabri'ye ait bir günlüğe rastladı.Günlükte tek tek satır satır nerelere gittiği, neler yaptığı hepsi yazılıydı:

Önce Kenya'da dünya barışı için çalışan Sabri efendi, sonra Kaptan Kusto olarak Tanıttığı sıradan bir Balıkçı ve onun tayfası ile denize açılmış.Daha sonra Dalgıçlarla birlikte Dalış Yaptığını açıklayan Sabri, Balinalarla da bir araya gelmiş..



(Maceranın daha çok yolu var da ben hem sizi sıkmamak hem de işi uzatmamak adına son güne geliyorum)


En sonunda Afrika kıt'asının başka bir noktasında Pigme adı verilen yerli kabilelere Reis olduğunu gördüğümüz Sabri'yi , ailesi sonunda yakaladı.Ailesiyle tuhaf bir şekilde buluşan  adamımız ise Pigmelerden kaçış yolu aramaya başladı. Yerlilerin onları hapsettiği mağarada Doktorun aradığı Sabri ise aslında ölmeyeceğini, kaba deyişle turp gibi olduğunu öğrendi.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

#HayatımınGünlüğü ' nde Yaz - Sana Bir Sır Vereceğim Bölüm 5 - Aşk İçin Ölmeli...