Fırıldak Ailesi Bölüm 6/5-Güvenli (!) Dünya

Bir eve Hırsız Girmesi Dolandırılmak için Sebep Olabilir mi? HIRSIZIN GİRDİĞİ EV FIRILDAKLARINSA EVET!!

Yıldız hanım gece uyurken Susadığını fark eder. ancak başucundaki 2 bardakta da su bitmiştir ve doldurmak için Mutfağa iner.Önünü göremediğinden ışığı açmak ister. fakat bir el sürekli kapatmak için çabalar.bu ısrarlı çabanın sonunda Yıldız hanım ve hırsızlar burun buruna gelir ve Annemiz Çığlığı ile bütün Şehri ayağa kaldırır!

bu çığlığa uyanan ailenin diğer fertleri durumu uyku sersemliğinin de tesiri ile ilk etapta çözemezler. Sabri'nin aklına hemen eve bir güvenlik sistemi kurdurmak gelir. Ancak Hesaba katılmayan pek çok Tuhaf olay kasırga gibi ardı ardına gelir. Sabri HAMİDONET ismindeki (isimde bile meymenet yok nasıl inandılarsa?!) Güvenlik firmasından parasını alamaz,Güvenlik sistemi üyeliğinden çıkamaz ve Üyelik ücretine dakikada faiz binmeye devam eder.

Bunun üzerine Sabri daha önce Şikayetçi olduğu Hırsızlarla Bu sahte Güvenlikçilerden intikam almak için iş birliğine girer.Dolandırıcıların Üyelerine yaptığı bütün Sözleşmeler imha edilir ve Fırıldak Ailesi Bu girişte de Komedi ve Macera dolu dakikalar geçirirler.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Lise Devriyesi Bölüm 2 - Travmatik Vahraman ve Ateşböceği

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..