Fırıldak Ailesi Bölüm 7/6-Zamansız Yolculuk

Fırıldak Ailesi'nin bu girişinde Ailemizin babası Sabri'nin başına gelmeyen komedi ve hüzün kalmıyor!



Yeni girişimizde Fırıldakların babası Sabri, hiç umulmadık bir zamanda,umulmadık bir yerde Patronunun hayatını kurtarır. Patronu Ödüllendirmek niyeti ile Sabri'yi Eğlenceye davet eder. Bunlar yaşanırken Yıldız,Dürdane ve çocuklar da Ev İçin Alışveriş yapmış,Sabri'nin kendilerini almasını beklemektedir.


Yıldız ne kadar cebini çaldırsa da Sabri'ye ulaşamaz ve aile eve yürüyerek dönme kararı alır. Tam da bu esnada bir de sağanak yağmur başlar ki... Sabri Deyim yerinde ise Vur patlasın Çal oynasın tarzında geçen bir akşamın ardından eve döner Döndüğünde diğerleri de eve girmiştir ve yağmurdan sırılsıklam olmuş vaziyettedirler.

Yıldız ve Dürdane Sabri'yi abluka  altına alarak etrafını koklamaya ve kontrol etmeye başlarlar. üzerinde kadın kokusu ve kırmızı rujdan dudak izi vardır.
Yıldız bu duruma aşırı derecede içerler ve Sabri ile konuşmak istemez. o Kadar ki Tanıştıkları güne lanet bile eder.

Sabri her zamanki gibi kendini sokaklara atar. tabii bu arada da Çok içtiğinden de dolayı Haceti gelir ve bir tuvalet kabini şeklinde görünen bir bölmeye girer. Aslında bu kabin evsiz kalmış bir bilim adamının Ürettiği bir zaman makinesidir ve Sabri Tuvalet zannederek girdiği bu makine ile taaaaaa 10 Eylül 1980 tarihine.yani Yıldız ile ilk tanıştığı dönemlere gider.

o Dönemde Sabri'nin bir arkadaşı Yıldız ile evlenmiş, Zengin bir hayat sürmektedir ve 2013'deki Fırıldak Ailesi 1980'de  Çakıldak Ailesi Olmuştur.Sabri bu duruma bir mana veremez ve olayların Peşini bırakmaz.












Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

#BiziBirleştirenHikayeler: Tozkoparan İskender Gölge Bölüm 1 - Kahramanın Doğuşu...

Tozkoparan İskender Takipçilerine Müjde! Tozkoparan 30 Ağustos'ta Harika Bir Özel Bölümle Geliyor!

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 15. Bölüm Özeti

Fırıldak Ailesi İnternette - Bölüm 4: Baldız Savaşları