Ali Ayşe'yi Seviyor Bölüm 10-Düğün Macerası

Yahu arkadaş! iki insan evlenmek için de bu kadar cefa çeker mi? Bu kadar Badireyi üzerine Çeker mi?!

Değerli okuyucularım, sevgili Takipçilerim:

Ali Ayşe'yi Seviyor'da bu hafta Düğün Alışverişine Çıkıyoruz!! ama ne alışveriş,Kavgalar Dövüşler Kızılca Kıyamet!!
 Sizlerin de Bildiği Üzere Kemal bey ve Ayten hanım Bu Hafta evleniyor. Haliyle Gelin ve Damadın ihtiyaçları için alışverişe çıkılması gereksinimi hasıl oldu.İki tarata da Listeler Yapıldı Hazırlıklar Tamamlandı ve İstanbul'un en Çarşı-pazar Mekanı Mahmutpaşa'ya doğru yola çıkıldı. 

Ahu'nun çenesi Alışveriş Bitene kadar durmadı.Hala Alışamadı cici annesine (!) Ahu Ayten ve Ayşe'ye sarmış vaziyette ama bence asıl Mal düşkünü bunlar. Evdeki Hazırlıklar sırasında Kemal beyin elinde Oturdukları evin tapusunu görünce Şok üstüne Şok geçirdi! (bu konudaki tahminim ya evin Değeri Hisseye bölünüp yarısı Ayten'in üzerine Yapılacak,ya da tamamen ona devredilecek)

Her şey tamam olduktan Sonra Sıra Kuyum alışverişine Geldi. Kemal bey Ayten hanıma bir Sürpriz hazırlamıştı. Çok Şık ve nazik bir Set, Gerdanlığı,Küpeleri Bileziği falan.
tam da bu Set Ayten hanıma sunulduğu Sırada Dükkanı Hırsızlar Basmaz mı?!


Hırsızlar Dükkanın Bütün Mallarıyla birlikte Ali'nin Ayşe'ye aldığı Pırlanta Kolye ve Ayten hanımın Hediyesini de Alınca Sülalenin erkekleri Anında adamların Peşinden Koşmaya başladı. Mamutpaşa Kazan bunlar Kepçe  Dolaşıp Durduktan sonra Ali ve Yakub  Adamları Köşeye sıkıştırmayı başardı.(Yakub'un böyle bir şey yapması Sahiden şaşılacak şey)


Bu Çocuk Sahiden bizi hem güldürüyor Hem Öldürüyor:
Bu Sakar berber çırağı Sedat'ı hatırladınız değil mi? hah! onun vukuatları bu hafta da Devam ediyor.


9.Girişte Sözünü ettiğimiz Yeni Çocukla Nazlı'nın arası gün geçtikçe daha kaynak bir hal alıyor.Tabii bizim sersem çırak bunu hazmedemiyor! almış yanına Kendi gibi sersem bir Arkadaşını başlamış bunları takibe!! En son Nazlı ile bu çocuk (adını öğrenemedim Kusura bakmayın aslında benim de gıcığım gitmiyor değil...) Bir kafede Otururken Sedat ve Ekürisi bunları Yakalıyor.


OLMAYACAK DUALARA OKUNAN "AMİN"LER KAFALARDA DÖNEN "TİLKİ"LER AHU VE YAKUB EVİN AYTEN HANIMIN ÜZERİNE YAPILDIĞINI ÖĞRENİNCE BU SEFER DE SAHTE SEVGİ NUMARALARINA BAŞLADI.YÜCE ALLAH'TAN TEK DİLEĞİM. İNŞALLAH BİR GİRİŞTE KEMAL BEY DE KIZI VE DAMADININ GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRÜR DE ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYANIR!!












BU ARADA HAYATIMIN GÜNLÜĞÜ ARACILIĞI İLE NİKAHIMIZDA BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANIMIZ SN.BÜLENT TANIK BEYEFENDİ VE VEDAT DALOKAY EVLENDİRME DAİRESİ PERSONELİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---