Fırıldak Ailesi Bölüm 11/10-Hayalet Avcıları

Fırıldak Ailesi Ruh Çağırma Seansı Yapmaya kalkarsa ne olur? Yanlış anlaşılmalardan doğan Kahkaha Dolu bir Savaş Olur! :D

Fırıldakların en Büyüğü ve Anneannesi Dürdane Bir Takım sıkıntılarından Dolayı Bir falcı Çağırır ve Dertlerini ona anlatır. Vefat eden kocası ile 45. Evlilik Yıldönümleridir ve Falcıdan kocası İle yeniden bir araya gelebilmek için Yardım ister.

Falcının aklına Absürt bir Fikir gelir. RUH ÇAĞIRMA SEANSI YAPILACAKTIR. 
Bu ruh çağırma olayından sonra Fırıldakların evinde garip olaylar cereyan etmeye başlar. Önce Zeki'nin odasındaki müzik seti kendiliğinden açılır. Ev ahalisi bunu Zeki'nin yaptığını Düşünür ancak Zeki Kendini bir türlü İfade edemez ve İhale ona kalır.

Daha sonra Afet'in odasında İse onun En Pahalı ruju  ile Duvara "BU EVİ HEMEN TERK EDİN" Yazıldığını Fark eden Afet Korkudan Çığlığı Basar. Ahali bu sefer de bu Çığlığa Uyanır ve Kimse ne olduğunu anlayamaz.

Ertesi Sabah Durumun Aslı Anlaşılır. Fırıldakların Oturduğu evin Sahibi Olduğunu iddia eden 5 kişilik bir Hayalet Aile evi Basmıştır. Fırıldaklar ise evlerini Hayaletlere Kaptırmamakta kararlı ve ısrarlıdır. Ghostbusters Filmini aratmayacak bir Kovalamacanın ardından iki taraf da Ateşkes İlan eder.  Ailelerin Anne ve babaları birbirleriyle kaynaştıktan sonra Yanlışlık ortaya çıkar.Yanlış eve gelmiş ve Yanlış Aile ile çatışmaya girmişlerdir...




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---