Fırıldak Ailesi Bölüm 12/11-Keşkek

Fırıldak Ailesi'nde bu Hafta, 3 Aylık Maaş krizi yaşanıyor!

Bu girişimizde ailemizin her bir ferdinin kendi dertleri var. Yıldız hanım Zeki ve Afet'in veli toplantısı için okula gitmiştir.Ancak Öğretmenlerden Çocuklar için duydukları hiç de iç açıcı değildir. Zeki derslerinin kötülüğü, Afet ise Ne komiktir ki Sürekli elleri ıslak oğlanların cebine elini attığı için şikayet edilmiştir.

Yıldız bunlarla uğraşırken Sabri ve Dürdane hanım da Bankada Emekli Maaşını çekmek için kuyruk beklemektedir. Sabri soyu gibi fırıldak. Hiç boş durur mu? kuyruğu atlatarak kısa sürede parayı çekebilmek için Bankaya girip oradan sıra alırlar ve bu sefer de içeride beklemeye başlarlar.

Tam kendilerine sıra geldiği esnada Bankayı hırsızlar basmaz mı?! İşte asıl Komedi de bundan sonra başlar.

Hırsızlar bütün Müşteri ve Banka görevlilerini rehin almıştır. Sabri ne yapsa ne etse de onlardan kurtulmayı başaramaz. tabii hırsızların da aslında komik bir istekleri vardır.Afyon'da Keşkek yemek için para ve araç bulabilmek.

Bu maceranın içinde Yıldız, Afet ve Zeki de Zeki'nin öğretmeni Gültekin'in arabasını işgal ederek eve dönüşü bedavaya getirmiş, Sabri ve Dürdane'nin bulundukları bankanın önünden geçmektedirler. Polis her yeri kuşatmış ve yolu kesmiştir.Yıldız bu olup bitenlere mana veremeyerek durumu anlamaya çalışır. Anlaması da uzun sürmez.

Sabri'nin bankanın camından Yardım istemeye çalıştığını gören Yıldız ve çocuklar endişeye kapılarak bankanın yolunu tutarlar. Gergin bir bekleyiş ve yapılan bir operasyonun ardından Sabri Kurtulmayı başarmıştır ve Dürdane hala içeridedir.

En sonunda Gültekin bey Kılık Değiştirerek Polislere yardım eder. ve bütün rehinler  (Dürdane de dahil) Kurtarılır...





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Lise Devriyesi Bölüm 2 - Travmatik Vahraman ve Ateşböceği