Hayatımın Günlüğü'nde Bomba!! Fırıldak Ailesi Survivor'da!! (Bölüm 10/9-Özel Bölüm)


Hayatımın Günlüğü'nde Bomba!! Fırıldak Ailesi Survivor'da!!

Değerli Okuyucularım,Sevgili Fırıldak Takipçilerim :)

Bu girişte Hiç Uzatmadan Konuya girmeli. Çünkü Fırıldaklar Survivor'a giderken Avlanıyorlar!
Fırıldak Ailesi Acun Ilıcalı'nın Yarışma Programı Survivor'da Gönüllüler Takımı Olarak Yarışmak Üzere Panama'ya doğru Yollara Düşerler. Ancak Aksilikler her zamanki gibi peşlerini bırakmaz.Yarışmacıları Programın Çekileceği adaya götürecek Helikopteri kaçırırlar ve Acemi bir sarhoşun idare ettiği Bir Planör ile Havalanırlar.
Bu uçuş Sırasında İse Yıldırım+Fırtına çıkar ve Fırıldakları Taşıyan Planör yere çakılır.Sabri ve Tosun başka bir adaya çıkarken Yıldız ve diğerleri Esas adaya düşerler. İlk etapta adaya ve çatlak yarışmacılara alışmakta zorlanan fırıldaklar, Deli anneanne Dürdane Sayesinde Toparlanarak Ödül oyunlarını birer birer geçerler.
Tüm bunlar olurken Hemen Karşılarındaki adada Karşı karşıya olduklarından habersiz Kendi survivor'larını yaratan Sabri ve Tosun ise yaşam savaşı vermektedir. ikisi de ailelerini özlemekte ve acı çekmektedir. bu sırada Planörün pilotu ayılmış ve Sabri'lerin Bulunduğu adaya gelmiştir.Durumu açıklığa kavuşturduktan sonra acun ikiliyi helikopterle alarak Karşı adaya geçirir.
 Tam da bu esnada son ve büyük ödül oyunu oynanmakta, Fırıldaklar tırmanma duvarında bütün ünlüleri yerle bir etmektedir.Sabri her zaman olduğu gibi fırıldaklığı ile durumu kurtarır. Kurtarır ve fırıldaklar Büyük Ödülü Kapmayı başarır...



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

#BiziBirleştirenHikayeler: Tozkoparan İskender Gölge Bölüm 1 - Kahramanın Doğuşu...

Tozkoparan İskender Takipçilerine Müjde! Tozkoparan 30 Ağustos'ta Harika Bir Özel Bölümle Geliyor!

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 15. Bölüm Özeti

Fırıldak Ailesi İnternette - Bölüm 4: Baldız Savaşları