TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!


İZMİR KÜLTÜRPARK BUGÜN CIVIL CIVIL. NEDEN Mİ? ÇÜNKÜ TRT 23.NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİNİN 35.Sİ BU YIL EXPO 2020 TÜRKİYE ADAYI İZMİR'DE GERÇEKLEŞİYOR!
45 ÜLKEDEN 10 MİLYON ÇOCUĞUN ULUSLARARASI KATILIMIYLA GERÇEKLEŞECEK OLAN TRT ULUSLARARASI 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BU YIL DA PEK ÇOK KONUK ÜLKE VE ÇOCUK ÜLKESİ ETKİNLİKLERİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAK. ŞENLİK BOYUNCA AYNI ZAMANDA TRT ÇOCUK EKRANLARININ SEVİLEN KARAKTERLERİ DE KÜLTÜRPARK'DA YERİNİ ALACAK.

BUGÜN SAAT 14.00 DA ŞENLİK YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLAYACAK ŞENLİĞİN PROGRAMI İSE ŞÖYLE:







İzmir Valiliği başta olmak üzere İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve birçok kurum ve kuruluşun katkılarıyla İzmir Kültürpark, 15 – 23 Nisan tarihleri arasında tam bir çocuk dünyası haline gelecek. Her gün 10:00-19:00 saatleri arasında açık olacak olan “Çocuk Ülkesi” ücretsiz kapalı, açık alan etkinlikleri, ikram ve hediyeleriyle çocuklara bayramlarını tam olarak yaşatacak.
Çocuklar, 4 numaralı kapalı holde, TRT Çocuk Kanalı’nın en sevilen kahramanları olan “Pepee”, “Keloğlan”, “Köstebekgiller”, “Cille”, “Nane İle Limon”, “Biz İkimiz”, ”Sizinkiler”, “Dede Korkut”, “Kuzucuk”’un dünyaları, maskotları, “PAYTAK” gösterileri yanında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin sevilen maskotu’’Oli’nin Dünyası’’,Merkez Bankası para basım atölyesi, Ege Üniversitesi bilim atölyeleri, Türksat Planetaryum, ÇHGM etkinliği, Ege Üniversitesi ve Banat işbirliğiyle diş taraması, Uzay Kampı çocuk aktiviteleri, Pınar Boya Atölyesi, EXPO İzmir çocuk aktiviteleri ve Türk Telekom etkinlikleri ile unutulmaz anlar yaşayacaklar. TRT Çocuk imzasıyla her ay raflara çıkan “TRT Çocuk” ve “Pepee” dergileri de şenlik boyunca ücretsiz olarak dağıtılacak.
Kapalı alanda tüm bunlar devam ederken, açık alanda da birçok etkinlik ve sürpriz ziyaretçiler için hazır olacak. Bisan Bisiklet ile bisiklet yarışları, TMOK ÜSO ile eğlenceli atletizm parkuru, Emniyet Müdürlüğü “Trafik Simülasyon” aracı, Pınar, Nuhun Ankara, Çaykur ve Panço’nun ücretsiz ikramları ve başka neler neler olacak.
İzmir’deki tüm bu etkinlikler ücretsiz olup halka açık olacaktır.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

#BiziBirleştirenHikayeler: Tozkoparan İskender Gölge Bölüm 1 - Kahramanın Doğuşu...

Tozkoparan İskender Takipçilerine Müjde! Tozkoparan 30 Ağustos'ta Harika Bir Özel Bölümle Geliyor!

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 15. Bölüm Özeti

Fırıldak Ailesi İnternette - Bölüm 4: Baldız Savaşları