Osmanlı Tokadı Bölüm 6/2-Fetih Kabusa Dönüşüyor!

İskender Demiroğlu.Nam-ı Diğer Aleksandros. Bu sefer de İstanbul'un Fethi'nin Yıldönümü Etkinliklerini Kana bulamaya niyetlendi!

1453'ün intikamını 560 yıl sonra 2013'de almak İsteyen bizans Hanedanlığının son temsilcisi İskender Demiroğlu,suç ortağı ve sadık elemanı Moğol İle birlikte Yine hain bir Plana girişti.

Rumel Hisarı'nda bu gece gerçekleştirilen İstanbul'un Fethi'nin Yıldönümü Etkinlikleri Sırasında  şenlik alanının altına saatli bomba koymaya Çalıştılar.Bu hain saldırı Planı sırasında Nurseda,Asuman ve İstanbul da orada olunca İçler tamaen içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı.

İstanbul neden mi oradaydı?
Bu olayların yaşandığı gecenin gününde Üveyi kardeş Irmak Sete kurduğu bir düzenek ile İskender'in Mekanlarını dinlemeye almış, Hem bomba Planını, hem de İstanbul'un Fransa'dan kaçak olarak döneceğini Haber almıştı. daha sonrasında da İstanbul'u babasının adamlarından kaçarken yolda görünce onu arabasına alıp evine götürdü.Evde yaşanan ufak çaplı bir gerginliğin arından Irmak,İstanbul'dan Fetih şenliklerine gitme sözü aldı. Tabii Herkesin amacı farklı.Biri Ölecek,Diğeri "Öldürecekti"...

Dizi Setinde çalışan elemanlardan birinin fikir vermesi Üzerine Fetih Şenliklerine gitmeye Karar veren Asuman ve Nurseda'yı Kötü Sürprizler Zinciri bekliyordu.
İskender ve Adamları Şenlik alanına Sahte Top gülleleri ve Saatli Bomba ile Kurdukları bubi tuzakları Sayesinde hem şenliği,hem de Rumeli Hisarı'nı kana bulamaya niyetlendi.

Bu sırada Durumu Haber alan Fatih,Doğan ve Şahin de Olay Mahalline intikal etti. Doğan ile Şahin Top Güllelerinden habersiz Saatli Bombayı Nasıl imha edeceklerini kara kara düşünürlerken, Fatih'i de Acı bir sürpriz bekliyordu. Daha sonra  Top atışı Yapılacağı sırada mermi ve havanların Sahte olduklarını Son anda anlayan Doğan ve Şahin Durumu Kurtarmak için Osmanlı Sancağını Kaptıkları gibi Hisarın Tepesine çıktılar.Bu Sayede Hem şenlikleri izlemeye gelen halk,hem de Ailemizin hayatı kurtulmuş oldu...





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Aramızda Kalsın Bölüm 3 - Hararetli Emanet ----#HayatımınGünlüğü----