Sosyal Sorumluluk ve Duyarlılık Namına, Lösemili Kardeşlerimiz İçin Bir İmza!

Sevgili Okurlarım,Değerli Takipçilerim;

Geçtiğimiz Aylarda Hayatımın Günlüğü Sayfalarında Sıkça Söz ettiğim  Değerli bir Kuruluştan. LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'ndan Sizlere Yeniden Bahsetmek istiyorum.

LÖSEV,Kendi Bünyesinde Kurmayı Planladığı bir Kemik İliği/Doku Bankası ile Başta Lösemili Kardeşlerimiz Olmak Üzere Kanser Hastalarına Kan,Kemik İliği, Trombosit, Eritrosit ve Benzeri Kan Ürünü Dokularının Gönüllü Vericiler Aracılığı İle "Tamamen Ücretsiz" Nakil ve Transplantasyonunu Sağlamayı Amaçlıyor.Ancak T.C. Sağlık Bakanlığı Tarafından LÖSEV'e Doku Nakli Ruhsatı verilmediği için Bu Hizmetler Yalnız 3 Üniversite hastanesinin  Tekeline bırakılmış Durumda.

Bu Sorunlardan Yola Çıkarak 1 Milyonu Aşkın LÖSEV Gönüllü ve Bağışçısı adına Bugün Başlattığım bir imza Kampanyası var. 1 Milyon İmza Hedefi İle Başlattığım bu Kampanya ile Sağlık Bakanı'na Lösemili Kardeşlerimiz ve Kanser Hastalarının sesini Daha hızlı bir şekilde Duyurabilmeyi Amaçlıyoruz.

KAMPANYAMIZIN LİNKİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Kampanyanın LÖSEV ile Doğrudan İlgisi Bulunmamakla birlikte,Tamamıyla benim kişisel inisiyatifim ve Kişisel Duyarlılığım Doğrultusunda Başlatıldı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Aramızda Kalsın Bölüm 3 - Hararetli Emanet ----#HayatımınGünlüğü----