Doksanlar Bölüm 1 - Kuvvetler Ayrılığı

Doksanlı Yıllar;
Özel Televizyonların Çoğalmaya başladığı,Kahraman Bakkalların Süpermarketlere Karşı Savaş verdiği, Daha Önemlisi "Sokakta Oynayan Son Çocukların" Anılarda kaldığı Yıllardı.

Hikayemiz Beşiktaş'ın Tarihinde İlk ve Son Kez Şampiyon Olduğu Döneme 27 Mayıs 1990  a rastlar. Biri Müteahhit Diğeri  Memur 2 Kardeş, Bekir ve Nuri Etrafında Gelişen Olayları Anlatırız "Sokakta Oynayan Son Çocukların Hikayesinde"

Bekir ve Nuri Bir Apartmanın Yapımı ve bu işten kaynaklanan Hak Sorunları nedeniyle ayrılırlar. Nuri İşleri Alıp Götürürken Bekir Memuriyetle 4 Kişilik Ailesini bakmak Durumundadır. Yıllardan beri Süreğen bu Kavga, Artık 2 tarafın da canına tak etmiştir. Gel gelelim ne Nuri Yanaşır barışmayaaaa, ne de Bekir.Belki de buzları Bekir'in Yeğeni Nuri'nin büyük Oğlu Mustafa'nın nişanı eritecektir. Amma ve Lakin Bekir kararsızdır. Mustafa ile Nişanlısı Tuba Davetiye getirdiğinde onlara da Soğuk Davranır. (Aslına bakarsanız Bekir bu işin içinde olmayı İstiyor. Ama Ağabeyinin Yapacaklarından ve yine Maraza çıkmasından Korkuyor.)

Bu Küslükten Nasibini Alan bir de Hanımlar Cephesi vardır. Nuri'nin hanımı Şükran, Bekir'in ailesi başta olmak üzere herkese tepeden Bakar.o kadar ki Mahallenin İlk renkli Kumandalı Televizyonu onların evine girer de 7 Düvel bunu İlk ondan Öğrenir.







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti