Film Önerisi - 8 Yaşında bir Çocuk ve Akıl Küpü bir Köpek Arkadaş Olursa ne olur?...

...Komedisi, Eğlencesi ve Macerası Bol bir Komedi Filmi olur :)

Değerli Okurlarım, Sevgili Takipçilerim;

Hayatımın Günlüğü'nde Ara ara yaptığımız film önerilerinin ikincisi, bugün izlediğim, çoğunlukla güldüğüm fakat bir o kadar da ağladığım bir yapım. Yetenek Sizsiniz Yarışmasının geçen yılki birincisi Dahi Köpek Max ve Çekirdekten Yetişen 8 Yaşındaki Genç yıldız Ataberk Mutlu'nun baş rollerini Paylaştığı "Arkadaşım Max".

Deniz ( Ataberk Mutlu ) ve Ailesi,Babalarının İş sıkıntısı nedeniyle Çanakkale'nin Bozcaada yarımadasına Yerleşir. Buranın Yapısına ve insanlarına alışmakta oldukça Zorlanan Deniz, Arkadaş edinemez ve Sürekli Yalnız kalır. O kadar ki Kaleciliğini Yaptığı Bozcaada Gençlik Spor Takımından da Kovulur.



bu Sırada Adanın Zengin Şahsiyetlerinden Aliye Hanım ( Ani İpekkaya ) da Evlatları ve Hizmetkarlarına Vasiyetini Açıklar. Evlatlardan Burhan (Burçin Bildik)  ve Gelin Şermin 
( Hande Katipoğlu ), Paylarına düşenden Memnun Olmaz ve Aliye Hanım'ın Zeytinyağı Fabrikasına Göz Dikerler.

Deniz'in Babası Özkan ( Murat Akkoyunlu ) ın da Tekniker olarak çalıştığı bu fabrika Burhan Tarafından Satılmak istenir. ancak Aliye'nin vasiyetinin Değişmesi gereklidir. bu noktada devreye Max girer ve Vasiyetin bulunduğu kasanın anahtarını yutarak kaçar.

Deniz ise Yalnızlığından şikayetçidir ve Sürekli dua ederek yalnızlığına çare arar. ve hiç beklemediği bir anda Max İle karşılaşır. bu andan itibaren bu iki kafadarı Heyacanlı ve komik Maceralar beklemektedir.








Mynet Sinema Portalı'ndan Arkadaşım Max ile İlgili Bilgi:



mynet sinema kalitesiyle en yeni vizyondaki filmleri sizlerle.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti