Hayatımın Günlüğü'nde Yeni Hikayelere Yer Açıyoruz...

Sevgili Okuyucularımız. Değerli Takipçilerimiz.

Sizlerin de Bildiği Üzere Televizyon Piyasasında Bir Yayın Sezonu daha Geride kaldı. Bununla  Birlikte  Uzun Süredir yayında Olan ve Hepinizin İlgi ve Desteğine Mazhar olan Hayatımın Günlüğü'nün de bir kaç Küçük Revizyon ve Değişiklikle Yeni Projelere Yer açması İhtiyacı Hasıl olmuş durumda.

Bu Bağlamda Siz Okuyucularıma Bir İyi Bir de Kötü  Haberim Olacak:
 İyi Haber, Yeni Başlayacak olan ve Hepinizin Seveceğini Umduğumuz Yeni Hikayemiz "Doksanlar", Bu çarşamba Akşamı Başlıyor.

Kötü  Haber ise, 3.Serisinin Sonuna Yaklaştığımız Animasyon Hikayemiz "Köstebekgiller"in Bu seri İle birlikte Hayatımın Günlüğü'ne Veda edecek olması.Gerek Okunma, Gerek de Arama Motorlarındaki Aranma Sayısı ile Blogumuza da Büyük yarar Sağlayan Bu Projenin bilhassa TRT televizyonlarından birinde Yayınlaması, bu sebeple de takipte sıkıntı yaşanması sebebiyle Böyle bir karar almak durumunda kaldık.

Köstebekgiller'i Hayatımın Günlüğü'nde İlgiyle Takip eden tüm Okuyucu ve Takipçilerimize     Hem Yapım Ekibi, Hem de şahsım adına Teşekkür Ediyor, Yeni yayın sezonunda da bomba gibi sizlerin karşısında Olacağımızı Belirtmek istiyoruz...

NOT: SEZON ARASI VEREN BİR DİĞER HİKAYEMİZ OSMANLI TOKADI VE HALİHAZIRDA YAZ DÖNEMİNDE DE DEVAM EDECEĞİ AÇIKLANAN HER ŞEY YOLUNDA MERKEZ YİNE HAYATIMIN GÜNLÜĞÜ SAYFALARINDA YER ALMAYI SÜRDÜRECEKTİR.







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti