Her Şey Yolunda Merkez Bölüm 9 - Sami'nin En Zor Anları

Serap Müdür de Olmasa bu Sami'nin hali nice olurdu çok merak ediyorum. Kim bilir? belki mazide kaldı denilen bazı Şeylerin Yeniden canlanmasına vesile olur bu olay...

Geçtiğimiz Haftalarda Ezeli Düşmanı ve Arkadaşının katili Kürşat ile yeniden Karşı karşıya gelen acar müdürümüz, son 2-3 Giriştir onu aramakta. araştırmalarında iyice sona yaklaşan Sami, bu sefer de Uyuşturucu Kuryelerinin peşine Düştü. Bu Kuryeler de Kürşat'ın adamlarıydı ve Onları Yakalarsa Kürşat'a daha kolay ulaşabileceğini düşündü. bu arada Okulda da Serap Sami'ye Ulaşamamış, yana yakıla ondan gelecek haberleri bekliyordu. 
Beklemeye daha fazla tahammül edemeyen Serap Sami'nin telefon sinyallerini takip ettirerek onun izini sürmeye karar verdi.


Uzun  Uğraşların ardından eski bir tütün fabrikasında hem Sami'nin hem de suçluların izi bulundu. İlk etapta Zorluk çıkaran Suç Şebekesi, Serap ve Sami'nin çok Önce birlikte buldukları bir yöntem sayesinde artık bir engel olmaktan çıkarıldı.inşallah bu her ikisine de dersi olur da, vazifeleri olmayan şeylere bir daha burunlarını sokmazlar. "Her Ne Olursa Olsun"...



Polis Meslek Öğrencilerinin Aşk Savaşı hız kesmeden devam ediyor!!

Şimdi. Gelelim bir diğer cafcaflı Mevzuya. Birinci Sınıflara gelen Yeni Öğrenci Peri'nin 
( daha önce Sözünü etmişimdir )  arkadaşlarına Selçuk'dan sevgilim diye bahsetmesinden bu yana Yasemin'i bir Kıskançlık krizidir ki sardı gitti. aslında Öyle bir durum yok tabi. ama Yasemin'de de olayların aslını araştırma kabiliyeti olmadığı için her saf aşık gibi yalanların peşinden koşmaya devam ediyor. Üstelik bu kıskançlığı Selçuk'a da belli etmiyor ve Misilleme olarak da üst devredeki Cem'i kullanıyor. kim kime dum duma dedikleri bu olsa gerek her şey doğrulardan uzak gelişiyor.

Süslü Nermin işleri İyiden İyiye Karıştırıyor!

Yahu bu kadın milleti nasıl bir varlıktır? neden senden hoşlananın değil de senle ilgisi bile olmayanların ilgisini çekmeye uğraşırsın?!

Son 2 Haftadır Mikser Batu ve Efe Selim de hiç olmayacak bir meseleden kavgalı. Batu hoşlandığı ama hiç bir karşılık göremediği Süslü Nermin'in Selim'e Sebepsiz asılmasını ciddiye alınca durum daha kötüleşti. Selim Batu'nun ağzından girer burnundan çıkar da Nafile. Nermin'in hal ve hareketleri Selim'i iyiden iyiye yalancı durumuna düşürüyor.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti