Her Şey Yolunda Merkez Yeniden Hayatımın Günlüğü'nde!!!

Sevgili Okurlarım,Kıymetli Takipçilerim:

Sizlerin de Malumu Olacağı üzere Bir Hikayemizi. Her Şey Yolunda Merkez'i Ani gün değişikliğinden Dolayı Hayatımın Günlüğü'nden Çıkarmak Durumunda Kalmıştık.
Yeni Günün  bir diğer Devam eden Hikayemiz Osmanlı Tokadı ile Çakışmasından Ötürü 5 ila 8 arası bölümleri takip edip buraya aktaramamıştık.

 Şimdi Asıl bombayı Patlatıyorum!
 Uçarı Polis adaylarımızın Maceraları ve Komedi hallerini Ekranlara taşıyan Her Şey Yolunda Merkez, 8.Bölüm itibariyle Yeniden Hayatımın Günlüğü'nde Yerini alıyor!!

5,6 ve 7. Bölüm Özetlerini Sizlerle paylaşarak Son Durum Hakkında Sizlere malumat vereceğiz. Çıktığında da 8.Bölüm Özetini Paylaşacağız.


Her Şey Yolunda Merkez 5. Bölüm

Eğlence mekanında çıkan kavga, polis okulu öğrencilerimizin tahmin ettiklerinden büyük bir olaya dönüşür. Piknikteki Sami Yavuz ve Serap müdürleri tatsız bir sürpriz beklemektedir. Sami Yavuz'un kızı kaçılır. Ancak kızı kaçıranlar kime çattıklarından haberleri yoktur. Sami ve Serap kaybolan kızı ormanda aramaya başlarlar. Partide Efe Selim'in, ikinci sınıflardan Melek'i koruması ikisi arasında beklenmeyen bir yakınlaşmaya sebep olur. Melek, Efe'nin jestine karşılık vermek için ona sınav sorularını verir. Ancak birinci sınıflar bu soruların yeni bir tuzak olduğu konusunda hem fikirdir. Vakıf müdür Yasemin'i okuldan attırma konusunda kararlıdır ve babası ile bu konuyu konuşmak üzere buluşur. Tetik Tekin’in dersinde ise elektrikli şok aletlerinin kullanımı ders konusudur.



Her Şey Yolunda Merkez 6. Bölüm

Kürşat, Sami Yavuz'un peşine iki adamını takar ve onu kendinden uzak tutmak için plan yapmaya başlar. Bahar arkadaşlarının ajan olduğunu zannetmelerinden habersiz, ona neden kötü davrandıklarına bir anlam veremez ve baskılara dayanamayarak okulu bırakır. Diğerleri onun öksüz olduğunu ve idareye burs için gittiğini öğrendiklerinde iş işten geçmiştir. Diğer yandan ikinci sınıflar teknisyen Şakir'e sanki Sıdıka'nın günlüğüymüş gibi çakma bir günlük hazırlayıp verirler. Günlüğü okuyan Şakir ise Sıdıka'nın hoşuna gidebilmek için kılıktan kılığa girer. Diğer yanda Vakıf müdür okulda yapılacak olan teftişin kötü geçmesi için planlar yapmaya başlar. Sami Yavuz müdür, Selçuk'un kız kardeşini kurtarmak için gittiği barda istemeden de olsa bir operasyonu bozmuş ve Serap müdür tarafından hakkında soruşturma başlatılmıştır. Bu duruma üzülen Selçuk moralinin bozuk olduğu bir anda, Cem ve Serkan ile tartışır ve ceza alır. Selçuk ile Cem'i ayırmaya çalışan Yasemin'de ceza almıştır ve birlikte okulun şeref nöbetini tutarlar. Bu nöbet onlar için hiç kolay geçmeyecektir. 
















Her Şey Yolunda Merkez 7. Bölüm (Yayınlanan En Son Bölüm)

Şeref nöbeti sırasında okul sancağını çaldıran Selçuk ve Yasemini sürprizler beklemektedir. Öte yandan Sami Yavuz ve Serap Coşkun arasında ki yakınlaşma, eski küllenmiş aşklarını yeniden alevlendirmeye yüz tutmuştur. Süslü Nermin'in ilgisinden rahatsız olan Efe Selim ne yapacağını bilemez haldedir. Batu'nun bozulmasına yol açan bu durum karşısında, arkadaşını kaybetmemek için Nermin'i kendisinden uzak tutmanın yollarını aramaktadır. Sıdıka’yı etkilemek için her yolu deneyen Şakir, kendisini olmadık durumlara düşürecek gene Sıdıka'nın ilgisini çekmek için debelenecektir. İkinci sınıflar gittikleri bir alışveriş merkezinde şaşırtıcı bir durumla karşı karşıya kalıp bu durumun üstesinden gelmeye çalışacaklardır. Tüm bunlar olup biterken, Sami Yavuz’un küçük bir kızı olduğunu öğrenen Kürşat, Sami müdürün gözünü korkutmak için kızla ilgili hain planlarını devreye sokacaktır.















DİPNOT: PEK ÇOK OKUYUCUMUZ TAKİP ETMİŞTİR. SHOW TV DÜN İTİBARİYLE TASARRUF MEVDUAT SİGORTA FONU'NUN ELİNDEN ÇIKIP CİNER HOLDİNG BÜNYESİNE GEÇTİ. TMSF İLK TELEVİZYONA EL KOYDUĞUNDA PEK ÇOK PROGRAM VE DİZİ YAYINDAN KALDIRILDI VE/VEYA GÜNÜ DEĞİŞTİRİLDİ. ARTIK YENİ SAHİPLERİ BELLİ OLDUĞUNA GÖRE UMUYORUZ HEM YAYINLAR,HEM DE ÇALIŞANLARININ DURUMU NETLİK KAZANIR VE DÜZELİR.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti