Osmanlı Tokadı Bölüm 7/3 - Konstantiniyye'nin İstanbul'dan İntikamı

İskender Demiroğlu Bozguna Uğrayan Her planda Daha çok Kin Kusuyor,Osmanlı Tokadı ise Bir o kadar Şehirde  ve  Ülkede Nam salıyor!!

Geçtiğimiz Hafta Fetih Şenliklerini Sabotaj Planı da Tutmayınca son Bizanslı İskender, bu sefer Daha Hunhar, Daha Gaddar ve Daha aşağılık bir Planla karşımızda.

Osmanlı Tokadı ismiyle Şehirde Kötülere Korku salmaya Başlayan Fatih-Doğan-Şahin Üçlüsü Gün Geçtikçe İnsanlara Yaptıkları iyilik ve Koruyuculukla İskender'i daha da Çıldırtmaya meyletti. Osmanlı Tokadı'nın Halkın gözünden Düşmesini sağlamak için adamı Moğol ile birlikte Çin'den Yeni bir tür Zehir Getirterek,bunları Kolalı İçeceklere karıştırdıktan sonra halka dağıttılar.

Bu zehirle Kolaları içen İnsanlar televizyon Bağımlısı Olacak,İskender ve adamlarının yaptırdığı yalan Neşriyatla Osmanlı Tokadı'na Karşı kin gütmeye başlayacaktı. - ki öyle de oldu- Kolaları içtikleri ilk andan itibaren Herkes tam manasıyla hipnotize Olmuş Vaziyette idi. İlk etapta Bu İçeceklerin Depolandığı İzbe barakaya Baskın vererek durumu açıklığa kavuşturmaya çok yaklaşan Ekibimiz, Depo sorumlusunun Yalanlarıyla doğrudan gittikçe Uzaklaştı.

Osmanlı Tokadı'nın Ne Teröristliği Kaldı, ne de Gıda Sahtekarlığı. Ne yaptılarsa, en ettilerse bir türlü İstanbul Halkını eski Hallerine getirmeyi Başaramadılar. Hatta bir ara Demiroğlu kızı İstanbul'dan bile yardım İstediler. CD doldurdular, olmadı. Televizyona doğruları Söylesin diye Avukatı çıkarttılar, e gene olmadı? En Sonunda Ayaklanan halkı Meydanda Toplayıp ne Olacaksa Olsun artık  Düşüncesiyle Harekete eden ekibimizin aklına yepyeni bir plan geldi.

Doğan bey eylemcileri bir araya getirip halatla bağlarken, Fatih de Kulaklarına Olmayan bir haber fısıldayarak onları eski Hallerine getirdi.

OSMANLI TOKADI'NIN ASLI ASTARI OLUR MU, DEVAMI GELİR Mİ BİLMEM AMA BU FATİH'İN GAZANFER KOMİSERLE BAŞI BÜYÜK BELADA BEN DEMİŞ OLAYIM. EH.BU OLAYI DA GELECEK GİRİŞİMİZDE ANLATIRIZ ARTIK...







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Kocamın Ailesi 1.Bölüm Özeti