Osmanlı Tokadı Bölüm 8/4 (Sezon Finali) - Kostantiniyye'ye Karşı Son Görev



İskender'in Kötülükte Haddi Hududu Yok. Bu sefer de Hapisteki Mahkumlarla İş bitirmeye yelteniyor!!

Sevgili Okurlarım,Kıymetli Takipçilerim:
Hayatımın Günlüğü Sayfalarında Bir ilki de gerçekleştirecek Olan Osmanlı Tokadı'nın Yeni Girişi ile Sizlerleyim.

Geçtiğimiz Girişte Gazanfer Komiserin Son anda Yakaladığı Fatih'i Polislere vermek İstemeyen Yeniçerilerimiz Doğan ve Şahin,Bu istekleri Yüzünden Kodese Tıkıldılar. Kimsenin onların 560 yıl evvelinden geldiğini bilmemesi Sebebiyle Sınırdışı edilme tehlikesiyle de Karşı karşıya kalan adamlarımız bir de içeride Koğuş Ağasıyla Kavga edince Kendilerini Şişlenmek-ten Sona anda Kurtardılar.

Yeniçerilerimiz bunları Yaşarken Kötülükler Perili İskender Demiroğlu da, Adamı Moğol'u onların Kaldığı cezaevine göndermiş. Oradaki Mahkumlara bir vekaletname İmzalatan Moğol, bu sayede Doğan ve Şahin hariç bütün Mahkumları tesiri altına almayı başardı.
Mahkumlar bu haksız salıverilmesiyle İçeri girmeden önceki suçlarını işlemeye devam edecek, bu sayede Son Bizanslı Demiroğlu da amaçlarına ulaşma yolunda Osmanlı Tokadı'nın Önüne bir set çekmiş olacaktı.

Tokat cephesinde bunlar Yaşanırken, İskender de Yurtdışından neredeyse Tarihi Sayılabilecek ağır bir silah getirmek için okyanus ötesinden gelen bir gemiyi beklemeye koyuldu. Silahın İsmi "grejuva".Doğan ve Şahin'in içeride tanıştıkları mahkumlardan biri de, o cezaevinin eski müdürüymüş. birkaç yıl Önce onu da İskender İçeri attırmış ve şimdi İntikamını alabilmek için İstanbul'u Öldürmeye niyetlenmiş!! Osmanlı Tokadı bütün Mahkumları gerisingeri toplayıp geri içeri tıkarken,bu adamı bir türlü bulamadılar. Meğersem İstanbul nereye giderse o da onu takip ediyormuş.

En Sonunda İskender'i Plazasında bulan Kaçak Mahkum Kazım Bakalım Yeni sezonda neler Yapacak? İstanbul vurulacak mı? yoksa Osmanlı Tokadı bu Olaya da mı el Atacak?...

SEVGİLİ OKURLARIMIZ DEĞERLİ TAKİPÇİLERİMİZ.GİRİŞİMİZİN BAŞINDA DA BAHSETTİĞİMİZ GİBİ HAYATIMIN GÜNLÜĞÜ'NDE İLK DEFA BİR HİKAYEMİZ SEZON YAPIYOR. BİZİM İÇİN MUTLULUK VE GURUR VERİCİ BİR HADİSE. YENİ YAYIN SEZONUNDA OSMANLI TOKADI VE DAHA PEK ÇOK TELEVİZYON DİZİSİ HİKAYELEŞTİRİLMİŞ ŞEKİLLERİYLE BU SAYFALARDA SİZLERLE OLACAK. YENİ SEZONUN BİR DİĞER BOMBASI DA ELBETTE Kİ "DOKSANLAR" OLACAK
ONU DA SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR OLACAĞIZ.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

Tozkoparan İskender 1. Birleştirilmiş Bölüm ( 6-7. Bölüm) Özeti