Hayatımın Günlüğü 1 Yaşında!

22 TEMMUZ 2012 Yılında Merhaba Dedik Okuyucularımıza. Blog Yazma Konusunda Hiç bir Tecrübemiz Olmamasına Rağmen Yüce Allah'ın Selamı ile Başladık işe.

Blogumuzu İlk Kurduğumuzda Televizyon İzlemeyen İnternet Kullanıcılarına Hitap Etmeye Karar verdik. Bu Blogger Tabanlı Bloglar içinde Yapılmamış bir Projeydi. Diğer Bloglardan da bu Yönümüzle Ayrıldık.
22 Temmuz 2013'e Geldiğimizde Hayatımın Günlüğü Adıyla yayınlamaya Başladığımız blogumuzda Toplam 9 Yerli Dizi (yarıda Kalanlar dahil ) , 2 Yerli Film Anlatımı, bu Dizi ve Filmlerle İlgili Özet,Duyuru vs. ile Toplam 700+ Blog Girişi Yaptık Bu Girişlerden 205'i Halihazırda yayınına Devam Etmekte.  Bu Girişlerden Toplam 70.857 Görüntüleme Sayısı İle Kendi Rekorumuzu Egale Etmenin Gururunu Yaşadık.
Aynı Zamanda Yine İlk Kez bir Blog Sayfası Kendi Sosyal Medya Hesabını Açtı

Tüm Bunlar Siz Değerli takipçilerimizin İlk Günden Beri Hiç Eksilmeyen Destek ve İlgisi Sayesinde yapıldı.  Hayatımın Günlüğü'nün 1.Yaşını Kutlarken Yeni Sezonda Yepyeni Bir Blog Server'ında Yepyeni bir Yüzle "Hayatımın Günlüğü-2" yi Açacağımızı Mutlulukla Duyuruyoruz!

Okuyucularımızı Seviyoruz. Sağolun Varolun!

Çağan Kudal
Hayatımın Günlüğü 1. Yazarı







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!