#HayatımınGünlüğü ' nde Yaz - Babam Sınıfta Kaldı Bölüm 1 - Yağmur'un Üniversite Hayalleri

Bir Baba, Gözünden bile Sakındığı Kızı ve Eski Sözlüsü Aynı Okulda Buluşursa...

Yağmur, Liseyi Bu yıl bitirmiş, Üniversitenin Mimarlık Fakültesini Kazanmış Genç ve Güzel bir kızdır. Uzun Zamandır Özgür olmanın ve Bağımsızlığın hayallerini Kuran Yağmur'un bu hevesi, Babası Erman'ın Üniversite Affının Yasalaştığını Öğrenmesi ile kursağında Kalır.

Erman bu af Sayesinde, Aşkı için Yarıda Bıraktığı Okulunu Tamamlayacak, aynı zamanda Uçan Kuştan Kıskandığı kızını koruyarak bir taşla 2 kuş vuracaktır. ( Yada en azından o öyle olacağını sanmaktadır. ) Ancak Atladığı Çok Önemli bir detay vardır. Yağmur'un annesi Nilgün ile evlenmeden önce Terk edip gittiği Eski Sözlüsü Çiğdem de Fakültenin Dekanıdır.

Yağmur ve Erman'ı Üniversite Maceralarının İlk günlerinde Büyük İmtihanlar beklemektedir. Erman Hem Sözlüsü hem de kızıyla uğraşacak, Yağmur ise babasının kıskanç ve Maço tavırlarından illallah etmeden bu ikilemden kurtulmaya çalışacaktır.

Aslında Erman'ın bir de Almanya Evveliyatı var. :

Erman Çiğdem'i Terk ettikten Sonra Almanya'ya çalışmaya gider. Yurda Döndüğünde de oradaki Mesleği Olan Döner Ustalığını açtığı Dükkanda Sürdürür. Ancak Babası İbrahim beyden okulunu bitirmediği için yıllarca azar işitir. En sonunda Yükseköğretim Kurulu (YÖK) nun Yasa teklifi ile Okuluna geri dönmeye hazırlanır. Bakalım Yağmur ve Çiğdem'in arasında Kalmadan bu okul Erman için Bitecek midir?...






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!