#HayatımınGünlüğü ' nde Yaz - Babam Sınıfta Kaldı Bölüm 2 - Erman ve Yağmur'un İlk Gün Sınavı

Eski Sevgilinizi 20 Yıl Sonra Dekanı Olduğunuz Fakültede Öğrenciniz Olarak karşınızda Bulsanız neler hissedersiniz? Çiğdem için Emin Olun Durum göründüğü kadar kolay değil.

Geçtiğimiz Bölümde Yağmur Yüzünden birbirlerine giren Erman ve Kaan'ı Son anda Çiğdem durdurdu. O esnada Erman'ı Karşısında Gören Dekan Hanım deyim yerinde ise Dumura uğradı.  Konu Hakkında Konuşmak için Odasında Çağırdığında Çiğdem'in Erman'a Olan Saklı Kini ve Aşkla karışık Hayal Kırıklıkları Ortaya Çıktı. Erman Yağmur ile uğraştığı Yetmez Gibi bir de Çiğdem'in Despot Tavırları ve bitmek tükenmek bilmeyen İntikam Duygusunu Bastırmaya Çalışmak Zorunda



Yağmur İse üniversiteye başladığı gün İlk Flörtü ile tanıştı. Yine Geçen bölümde babası ile kavga eden çocuk. Kaan. Kaan Erman'ın Yağmur'un Babası olduğunu bilmediği için onunla çok Zıtlaşsa da Erman Onu Okulda Feci Dayak Yemekten Kurtardı. 

Erman'ın Başında Bir de Nazım denen bir bela var. Çiğdem ile birlikte olduğu Dönemde Sınıf Arkadaşı Olan Nazım, Şimdi Fakültede Öğretim Elemanı. Yağmur İle Derslerine giriyor ve O da 20 küsur yıldır Çiğdem'e yangın. Erman'ın afla Geri Döndüğünü Öğrenince onun eline de koz geçti tabii. Nerede Görse bir Dalga geçmeler bir Alaya Almalar...
Ama ben Erman'ı Şu kadarcık tanımışsam  Hem Çiğdem'i, Hem de Nazım'ı bastırabilecek Potansiyeli ben bu adamda görüyorum.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!