#HayatımınGünlüğü ' nde Yaz - Sana Bir Sır Vereceğim Bölüm 2 - Yeni Bir Hayat Başlıyor

Sırlarla Dolu Ailemiz için Günlük Yaşam Başlıyor. Tabii bu başlangıç Sorunları Katlayarak Beraberinde Getiriyor:


İlk Girişimizde bir araya Gelerek Yeni eve Yerleşen Zoraki ( böyle söyleyeceğim Çünkü gerçekten böylesi arasanız bulunmaz ) ailemizi bu bölüm bambaşka Heyecanlar ve Maceralar bekliyor.

Sevgi'nin Kızı Derya'yı Kaçıran adam, bu sefer Ailenin Diğer Fertlerinin. Özellikle de Kemal'in Düşünce Okuyucu Kızı Zeynep'in Peşinde. onun nerede olduğunu bulabilmek için Elinde Esir Tuttuğu Diğer bir Doğaüstü Güçlü Genç Olan Burak'ı Kullanmaya karar verdi. Burak da, Dokunduğu Nesnelerin ve/veya Kişilerin görüntüsüne Bürünüp kendini Kamufle edebiliyor. Geçen Girişte Öldüğünü Bildiğimiz Kemal'in bu ansız Dönüşü Hem Şaşkınlık, Hem de Sevinç yarattı.Başlarda Ailede Bir gelgit havası yaratmış Olsa da Zeynep onun Gerçek Kemal Olmadığını Öğrendi ve Ortalık Karışmaya Başladı. Burak Kötü Adama Sevgi'lerin evinin Adresini verdi.

Bunlar Yaşanmadan Önce de, Yeni Komşuları Reyhan, Sevgi'ye Çocukların Okul Durumları Hakkında Kimine Göre müjde, Kimine göre de kara bir Haber verdi. Aylin, Tilki, Gürcan ve Zeynep Okula Başlayacaklardı. Okula Kayıt Oldukları an Derslere Başlayan Bu Dörtlüyü Sorunlar yine Dalga Dalga Bekliyordu.Tilki ve Aylin Komşu Reyhan'ın Kızı Çağla ile Aynı Sınıfa Düşmüşler. Kızın Erkek Arkadaşı Levent Tilki İle Çağla Yüzünden Kavga etti. Kavga da öyle Böyle değil. Bu Olaydan Sonra bir de Aylin Çocuğun Üstüne Gidince, zaten Zor Duran Oğlan bu sefer evi Terk etti.  

Aylin Ne yaptı Ne ettiyse de -Tilki Değil Katır Mübarek!-  Çocuk geri Dönmeye bir türlü yanaşmadı.  Tilki'nin Zeynep'e verdiği Abilik Sözü de Havada Kalmış Oldu Böylelikle. Zeynep'in Durumu Öğrendiğindeki Hali gerçekten Yürek Parçalayan Türdendi.


GELECEK HAFTAKİ BÖLÜME KADAR MERAK EDİLEN 3 SORU:

BÖLÜM BİTTİĞİ AN ÇIKAN GELECEK BÖLÜM FRAGMANINDAN YOLA ÇIKARAK;
BURAK AİLENİN İÇİNE SIZMAYI BAŞARABİLECEK Mİ?
TİLKİ BURAK'IN GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKTIĞINDA NELER YAPACAK?
AYLİN-TİLKİ AŞKINDA YENİ AŞAMA NE OLACAK?








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!