#HayatımınGünlüğü ' nde Yaz - Sana Bir Sır Vereceğim Bölüm 3 - Sırların Ortaya Döküldüğü Anlar

Sırlı Ailemiz Her Geçen Bölüm Genişliyor. Ama Bu Genişleme Daha büyük Sorunlara Yol Açıyor.

Geçtiğimiz Bölümde Kemal'in Yerini Alıp Ailenin içine sızmayı Başaran Burak Zeynep tarafından Yakalandı. En başında onun Babası olmadığın anlayan Yetenekli kızımız,Sabah olduğunda Durumu ailenin geri kalanına anlattı.  İlk etapta Sevgi'ye Garip Gelen bu durum Burak'ça da kabul edilince Ortalık toz duman bir Hal almaya başladı. Kendini Burak'ın ailenin evinin adresini verdiğine inandıran Tilki Durum tam olarak kavrayamadan Çocuğun Üstüne Saldırdı. Halbuki Burak Kötü Adam Kuzgun'a Yanlış Adres vererek onları şaşırtmış, o da bu aileyi özümseyerek Onlarla birlikte Yaşamaya başlamak İstiyordu.


Ancak Olan Bitenlerin Ailede Yarattığı Şok ve Zeynep'in bir kez Daha Hayal Kırıklığına Uğraması Tilki ve Mehmet'i çok Sinirlendirmiş, Ailenin Erkeklerine Karşı Sevgi Burak'ı Tek başına Savunmak Durumunda Kalmıştı. Aslında Burak Sevgi İçin Artı bir Anlam Taşıyordu. Derya'nın Tutulduğu Evi ve Şu anki Durumunu ailede bir tek o biliyordu. Sevgi Ne kadar Ağzından laf almaya çalıştıysa da Burak ser verip Sır vermedi. 

Kuzgun ise Her yerde Burak'ı arıyor, ona Ulaşmaya çalışıyor ancak Bir Türlü Ulaşamıyordu. Burak'ın İhaneti (ona göre) ona çok pahalıya Patlayacak. Hem Mehmet gidecek yeri olmadığı Halde onu evden kovmaya Çalışacak, hem de Kuzgun onu yakaladığı Yerde bin pişman edecekti.

Evde Bunlar Olurken Okulda da Birilerinin Gözleri bu Süper Çocukların Üzerindeydi.Zeynep ve Gürcan'ın Öğretmeni Esra ve Aylin ile Tilki'nin öğretmeni Sedat (ki Sedat Kuzgun'un Kardeşiymiş bu Yeni Ortaya çıktı) Sürekli Çocukların Peşinde ve bir Açıklarını Yakalamaya çalışıyorlar. En Ufak bir Hata onları Darağacına Sürebilir...


Hayatımın Günlüğü'nden Dipnot:

Gelecek 3 Bölüm içinde Sevgi'nin Kızı Derya'yı Annesiyle birlikte görebiliriz. Bu Bölümde Derya Kuzgun ve Adamlarının Elinden Kurtulmayı Başardı ve Sevgi'ye Haber verme Fırsatı buldu.

BAKALIM GELECEK BÖLÜM NELER GÖRECEĞİZ? SON ANA KADAR KIZINA KAVUŞMAYI HAYAL EDEN SEVGİ BU İŞTEN SAĞ SALİM KURTULMAYI BAŞARABİLECEK Mİ?...






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!