#HayatımınGünlüğü ' nde Yaz - Sana Bir Sır Vereceğim Bölüm 1 - Özel Yetenekli Çocuklar Bir Araya Geliyor

Evrende İnsanlar 2 Sınıfa Ayrılır. 
1- Herkes Gibi Görünen,Yaşayan ve Davrananlar,
2- Bu Kategorinin Dışında, "Özel Güçlere sahip" Olanlar.

İşte Şimdi Anlatacağımız Hikaye de Bu Türden insanlar ve Onların Kötülüklere Karşı Göğüs Germe Mücadelesini Anlatıyor.

Sevgi, Kendi Halinde, İşinde Gücünde, Bir Kız Çocuk Annesi bir Kadındır.Küçük Kızı Derya, Geleceği Görebilmekte, Olacak olayları Önceden Sezinleyebilmektedir. Bir Gün Derya,Gelecekte Kendi Kaçırılma anını görür ve bu durumu annesine anlatır. Duydukları ilk etapta ona tuhaf gelse de Olay Gerçekleştiğinde Kızının Üstün Yetenekleri olduğunu Geç de Olsa Fark edecektir.

Mehmet İse hiç ilgisi Olmamasına rağmen, Sevgi İle karakolda tanışmış Sıradan bir bilirkişi Avukattır. Onun da Oğlu Düşünce Gücü İle cisimleri Hareket ettirebilmektedir. o da Sevgi İle Tanışmasına vesile Olacak Olaylar sırasında bu durumu fark eder.

bu İki Sıradan İnsanı ve iki sıradan genç insanı bir araya getirecek ortak bir nokta vardır. "Her biri Özel güçlere sahiptir." bu İki Çocuk Dışında bir de Genç kardeşlerimiz var. "Aylin ve Tilki". Tilki Gerektiğinde Görünmez olabilmekte, Tehlikelerden Çabucak Kurtulabilmektedir. Aylin İse Bedeninde taşıdığı Dinamik Elektrik Yükü nedeniyle Hiç kimseyle temas Kuramamaktadır. O Kadar ki, Okuduğu Okuldan  Verdiği Zararlar Yüzünden Kovulma Noktasına Gelir.

Bütün bu İnsanları bir araya getirecek bir Kişi vardır. Kemal, Benzer Yetilere O ve Kızı da Sahiptir. Ancak Planlarını Gerçekleştiremeden Öldürülür. Olaylar Artık Sevgi,Mehmet ve Çocuklar Üzerinden Yürümeye Başlar. Sevgi Kemal'in Bütün Özel Çocuk ve Gençleri Toplayacağını söylediği evi tutar ve Ailecek o eve yerleşirler. Bundan Sonra Bütün "Özellikli Çocuk ve Gençler" Bu evde Toplanacak. Hem Sevgi'nin Kızını Kaçıranlar, Hem deDiğer Kötülükler Savuşturulmaya Çalışılacaktır...









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!