#HayatımınGünlüğü ' nde Yeni Bölüm / Doksanlar Bölüm 4 - Gözümüz Aydın. Nişanlanıyoruz!!

Bugün Tüm Doksanlar Takipçileri ve Bizlerin En Güzel, En Mutlu Günü.Tuba ve Mustafa Sonunda Evliliğe Giden Yolda İlk Adımlarını Attı! Artık Nişanlı bir Çiftler.

İlk Bölümden beri Hikayemizin Ana Gündemini İşgal eden Tuba-Mustafa Çiftinin Nişanları Bu Akşam Gerçekleşti. Kaynanalar Şükran ve Gergin Melahat Arasında Geçen Çekişmeli Dört Bölümün ardından Nihayet Gelin Hanımın İstekleri çat pat da Olsa Yerine Getirildi ve Nişan Hazırlıkları Başladı. Kimler Davetli Değil ki? Mahalleliden tutun, Anavatan Partisi Yöneticileri ve Belediye Başkanlarına Kadar Herkes!



Bu Merasimin Bir diğer Önemli Mevzusu İse Amca Bekir'in gidip gitmeyeceği idi. Yeğeniyle Geçirdiği Güzel günler Aklına Gelip, onun Büyüyüp Yuvadan uçmaya Hazırlandığını anlayınca Dayanamadı ve Büyük bir Özveri ile Nişan Merasimine Katıldı. Başlarda Mustafa Dede ile bu konuda Son bir Defa İnatlaşsalar da Bekir Yeğenine Sevgisizlik edebilecek kadar Gamsız bir adam olmadığını bir kez daha Gösterdi. Deyim Yerinde İse Gemileri Yaktı yeğeni için.





 Bekir'in cimcime Kızı Özlem'in de Bu Hafta Derdi Çok Büyük. Platonik Aşkı Atilla'dan Matematik Dersi Almaya Başladı. Başladı ama Ne kızın Dersi Dinlemeye gönlü var, ne de oğlanın Ders anlatmaya. İkisinin de Kafası birbirlerinde. Aslında Atilla'nın Kafası 1 aydır Telefonda Konuşup Sırılsıklam aşık Olduğu ve kim Olduğunu bilmediği Gizemli Kızda.Bilmiyor ki o Kız Özlem ve Özlem ona deliler gibi aşık? Bakalım bu Telefon Oyununun sonu nereye varacak?...






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!