#işinsonunabaksen #HayatımınGünlüğü ' nde Yeni Bölüm / Doksanlar Bölüm 5 - Doksanlar'da Mahalle Dayanışması

Doksanlı Yılları En Başından Yaşayarak Bugüne Gelenler Daha iyi bilir. Doksanlar Düşene Tekme vuranların değil,  Onların Ellerinden tutanların, Zorda Kalana Sırt Çevirenlerin değil el ele omuz omuza Yardımlaşan Kalplerin Olduğu Yıllardı.

Doksanlar Mahallesinde Çeyiz Dükkanı İşleten Süheyla Maddi açıdan Çok Sıkıntıda. Dükkan Sahibi onu Dükkanından Çıkarmak Niyetinde. Gururundan Kimseye Belli Etmese de bu Durumdan Tek ve En Yakın arkadaşı ve Sırdaşı Sevinç'i haberdar etti.
 Sevinç de Bunu Bekir ile paylaşınca Mahalleli bu Sefer de Süheyla'nın iyiliği İçin Atağa Kalktı. Esnaf, mahalleli Bulup Buluşturup Süheyla'nın Dükkan Kirası İçin Seferber Oldu. Her Şey güzel Giderken Bu Durum Bir karmaşaya da Gebe Kaldı Tabii. Nişandan Sonra İlk Defa Bekir'leri Ziyarete Giden Tuba-Mustafa Çifti Durumu Öğrenince Seferberliğe Katkıda Bulunmak İstedi. Tuba Farkında olmadan Kaynanası Şükran'ın Taktığı Burma Bileziği verdi.

Daha Sonra Şükran'lara da Giden Tuba Altını Bulamayınca bir gümbürtüdür ki Koptu! Şükran ile Melahat arasında da altın Yüzünden karmaşa Çıkınca yanardöner Mustafa yine Ne Yapacağını Bilemedi. Fotoğrafçıdan Çekim Kasetlerini Aldılar ona da Feminik Deniz'in beceremediği Kısa Filmi Karışmış , Mustafa Yine Battı Batacak Sizin Anlayacağınız.

Dün Öğlen Sizlerle Bir Video Paylaşmıştık hatırladınız Değil mi? hah! şimdi o Konuya Geliyorum.

Ailemizin Büyük babası Mustafa Amca da, Oğullarının Barışmadığını Bekir'in nişana Sadece yeğeni için Gittiğini Kahvaltı Masasında Öğrendi. Bunun Üzerine Mustafa Dede, Fotoğrafçi Fahri İle anlaşıp Bekir ve Nuri'nin Sünnet Fotoğraflarını Dükkanın Camekanına Astırdı. Nuri, Emin'den, Bekir de Küçük Yeğeninden Durumu Öğrendiğinde Çoktan Rezalet Başlamıştı bile. Üstüne Mustafa Amca o Fotoğrafların Hikayesini Kahvede Anlatınca İyice Suratlar Asıldı. bu da işe yaramazsa ne diyeyim artık ben!


Cimcime Özlem Sonunda Yakayı Ele verdi! Atilla Gizemli Kızın Özlem olduğunu Büyük olasılık Anladı.

Özlem Yine bir Gizemli Telefon Konuşması Sırasında Atilla'ya aşırı Sert Davranınca, o da O Kızın Onu iyi Tanıdığını düşündü. yanındaki arkadaşı da o kızın Özlem Olabileceğini,Dikkat etmesi gerektiğini Söyledi. Atilla da bu Durumu Çözebilmek için Hem Özlem'in Özel Dersini, hem de Kızın aramasını İstediği Saati 5'e ayarladı. tabii ikisi de birbirlerinin Yerine Başka adamları koyunca ortalık yine toz duman oldu. Aysel'in Sevgilisi Mesut'un muavini Veysel, Özlem'in arkadaşı Neşe ile konuştuğunu anladığında bakalım neler olacak?







Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Eyvah Ramazan Bey Bölüm 1 - Tanrı Misafiri...

Kocamın Ailesi Bölüm 3 - Umudun Eli...

Osmanlı Tokadı Bölüm 5/1-Fatih Sultan Mehmet Komedisi

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!