#HayatımınGünlüğü ' nde Yaz - Sana Bir Sır Vereceğim Bölüm 5 - Aşk İçin Ölmeli...

İlk Bölümden Beri birbirlerini Kedi-Köpek Misali Yeyip Duran Aylin ve Tilki, Bu Sefer Bambaşka bir Durumda.Üstelik bu Durum Hem Aylin'i hem de Olmaz sandığımız bir Aşkın Alevini Tutuşturdu.

Geçtiğimiz Bölümde Komiser Orhan'ın Kızı Çağla, Babasının Altın Saatini Çalmış ve Suç İyilik Yapmaya çalışan Tilki'ye Yıkılmıştı. Bu Bölümde Orhan Tilki'yi Arkadaşları ve Kardeşlerinin Gözleri Önünde Okuldan Alarak Göz Altına alıp sorguya Çekti. Tilki bu sefer tamamen Suçsuz. Ancak Orhan da Hanımı da inandırmış kendini bir kere. Suçlu %100 Tilki. (Tabii Onlara Göre) Durumu Aylin'den Öğrenen Sevgi ve Mehmet Anında Soluğu Karakolda aldı. Tilki'nın suçsuzluğunun farkında olan Sevgi, Hem karakolda Orhan ile hem de evde Reyhan ile uğraşmak Zorunda Kaldı. Ama Karakolda Durum Hiç de Göründüğü gibi değil. Tilki'nin Sabıka Kaydını İsteyen Orhan, Arada Tilki'nin Ağzını Yokluyordu. Sabıkası Araştırılırsa Her şey ortaya Çıkacak.Sahte Kimlikler,Tilki'nin evvelki vukuatları, Herşey... 

Durumu Kurtarmak İçin Öne Aylin Atıldı. Gizli bir Yerde Elektrik Güçlerinden Yaralanarak karakolun Elektriğini Kesti. Kesti fakat bu Sefer de Jeneratör devreye girince Elektrik Kız çok Daha büyük bir Deliliğe Kalkıştı. Kendi Gücüyle Jeneratörü Patlatan Aylin, Elleri Yanık bir biçimde Hastaneye Kaldırıldı.  Bunlar olurken Çağla da babasına Her şeyi itiraf etti. Orhan hem Tilki'ye yaptığı Haksızlık, hem de Çağla'ya olan Kızgınlıkla ne diyeceğini ne Yapacağını bilemez duruma geldi.Suçsuzluğu Ortaya Çıkıp Orhan'dan Durumu Öğrenen Tilki de, canhıraş Hastaneye Aylin'in Yanına Koştu.Hepimiz gibi O da Çok Korkmuş Olacak ki Hali Yüzünden Okunabiliyordu.


  Tilki'nın Uzun Zamandır Görmediği Kardeşi Ortaya Çıkıyor Sırlı Aile İçin Ortalık daha da Karışıyor!!

Aylin Hastanede yatarken, Tilki'nin kardeşi Savaş da oradaydı. Bu beklenmeyen karşılaşmanın Tilki Farkına Varamamış olsa da Savaş İntikam Duygularıyla Yanıp tutuşmakta.


Sonunda Hayırlı Bir İş Oluyor, Mehmet ve Sevgi İş buluyor!!

Çocukların Okulunda Sanat Öğretmeni İşten Çıkarılınca, Müdür Yardımcısı Esra Mehmet'e Öğretmenlik teklifinde bulundu. Artık bir İşe İhtiyacı Olan Mehmet biraz korka korka da Olsa Bu Teklifi Kabul etti. Sevgi İse Orhan'ın Yönlendirmesiyle Karkaolun Arşiv ve Dosyalama Sorumluluğunu Aldı.Aslında onun için çok iyi oldu Çünkü Hem Fİrdevs Demirdağ Köşkü, hem de Kızını Kaçıran Kuzgun Hakkında Bilgi toplamanın kısa bir yolunu bulmuş olacaktı.

GEÇEN HAFTA ATLADIĞIMIZ 4.BÖLÜMDEN GELECEK HAFTAYA BAZI KONULAR SARKACAK. BU KONULARIN ANA BAŞLIKLARI KISACA ŞUNLAR:


BU BÖLÜM ANSIZIN ORTAYA ÇIKAN ESRARENGİZ KARDEŞ SAVAŞ VE İŞBİRLİKÇİSİ MELTEM'İN ORTAYA ÇIKIŞLARINDAKİ ASIL AMAÇ NE?

ASLINDA ESKİ BİR KALP CERRAHI OLDUĞU ANLAŞILAN KUZGUN DERYA'YI NEDEN KAÇIRDI?

FİRDEVS DEMİRDAĞ KÖŞKÜNÜN LANETİ VE SIRRI NE?

Bunların Hepsini İlerleyen Bölümlerde görüp Okuyacağız...











Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Lise Devriyesi Bölüm 2 - Travmatik Vahraman ve Ateşböceği

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..