#HayatımınGünlüğü ' nde Yeni Bölüm: Doksanlar Bölüm 9 - Kayıp Aranıyor!

Bekir'in Taksicilik Yaptığı Herkesin Malumu. Bu Gece işe çıkan Bekir Sabah eve dönmeyince Aileyi bir Telaş sardı.Karakollar Hastaneler Arandı,Çalıştığı Durağa Soruldu ama Yok! Sevinç'i ayrı bir Telaş aldı ki Hem gelmemesine , Gelince de Aniden evden gerisingeri Çıkmasına. Bekir'in bu kadar Tuhaf Davranmasının Sebebi Farklı.

Gece taksisine binen Müşteri 20 Milyon Lira Olan Zarfı Arabada Bırakmış (tabii bu da Nuri'nin Planıymış Sonradan anlaşıldı) Bekir tüm Ormanlık Alanda dönmüş Dolaşmış Ama Nafile! Adam ortalıktan Kaybolmuş. Sabahleyin Mahalleye Dönen Bekir Para Zarfını Ne Kadar Saklamaya Çalıştıysa da başaramadı. 

Durumu Anlattığında herkes Paranın Peşine Düştü.Birlikte İş Kurmaya Kalkan Kafeci Halil, Mustafa ve Emin, Bekir'in Elindeki parayı Kullanmak İçin Bekir'i Sıkıştırmaya Çalıştılar.Ancak Doğru Dürüst Adam Ona Ait Olmayan malı Vermekte imtina etti. Haklı da.Aslında o Para Bekir'in de.Ama Unutuldu Sandığı İçin Böyle Yapıyor.

Doksanlar'ın Çalkantılı Aşkları Girişinde Size Şeytanın Bacağını Kırdı Dediğim Bir Çiftimiz vardı.Emre ve Merve. İşte Onlar Sonunda birbirlerine Kavuşup Sevgililik Makamına Oturdular. Son 2-3 Bölümün En Sevindirici Olayı onlardı Bana sorarsanız. :)) (Twitter'da oyunculardan Biriyle Sohbet Ederken Bu İş Olur Demiştim nitekim oldu da :) ) Emre Kızı Her Görüşünde Tutulup Kalıyor.Allah Biliyor ya bir Konuşabilse Neler Neler Şakıyacak Kıza... :)

Özlem ve Gizemli Kız yakayı İyiden İyiye ele Veriyor! Atilla Özlem ile Gizemli Kızı Tanıştırmak İstiyor!

Atilla Gizemli Kızı İyiden İyiye Merak Etmeye Başladı. Bu Merakın Bir Uzantısı Olarak Düşündüğümüz bir Olay Cereyan etti. Atilla Özlem'i Gizemli Kız ile tanıştırmak İsteyince, bizim cimcimenin eli ayağı birbirine karıştı. Özlem Atilla'nın yanındayken Gizemli Kızın da Onunla konuşabilmesini sağlamak için sesini Kaydetmiş olsalar da Cihazın Pili bitince herşey arap saçına Döndü...








Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---