#HayatımınGünlüğü 'nde Yeni Bölüm: Doksanlar Bölüm 10 - Doksanlar Mahallesinde Mafya Paniği!

Biz Nuri İçin Abi Sıfatını Kullanıyoruz Ama 2 Haftadır Asıl Abiliği Bekir Yapıyor!

Nuri Ankara'dan Aldığı bir Arazi Yüzünden bir Takım Art niyetli İnsanlar Tarafından Sıkıştırılıyordu. Araziyi Mafyaya vermek İstemeyince İyiden iyiye Başı belaya Giren Nuri'nin yardımına Yine Mahallenin cengaver Erleri Yetişti.

Evvela Nuri'nin yazıhanesine Baskın Yapan Mafya Elemanları Ağabeyinin Yerine geçen Bekir'i Nuri Sanmak Suretiyle Mafya babasının Yanına götürdü. Adamın Nuri Olmadığını Anlayınca Esas Nuri'nin Peşine Düşen Adamlar Aslında Sert Kayaya Tosladıklarından Habersiz bu Sefer de Mahalleye Baskın verdi.Nuri her ne kadar Başlarda İnatlaşsa da Bekir'in onların elinde Olduğunu Öğrenince Çark etmek Durumunda kaldı. Başta Mesut ve Veysel Olmak Üzere Bütün erkeklerimizin Onlara Güzel Bir Sürprizi vardı tabii... :)

Patlak Emin Sonunda Hapsi Boyladı... D:

Geçen Hafta Bekir'in Takside bulduğu Sahipsiz Paraya Göz Dikecek kadar Önemsedikleri Su işi nihayet Hayata Geçti. Geçti Ama Sonu Hiç iyi olmadı.
Kemal Hocanın Uyarılarına Aldırış Etmeyen Halil,Emin ve Mustafa Suyu Tankerle Getirdi. Kimden Nereden Aldıkları, sağlıklı Olup Olmadığı Belli Değil. Bir Müddet Satış Yaptıktan Sonra Polis Gözaltı yapmak Üzere Tankerin Başına Geldi. insanın başına ne gelirse para hırsından gelirmiş kabak yine Bizim Patlak Emin'in başında patladı. Sattıkları Suyun Şebeke Suyu Olduğu Anlaşılınca Polis İşletme Sahibi diye Emin'i Tutukladı... :D




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Osmanlı Tokadı Bölüm 12/8 - İstanbul'un Cellatları ( VOL2 ) --- Doğan ve Şahin Tehlikede!