#HayatımınGünlüğü ' nde Yeni Bölüm: Sana Bir Sır Vereceğim Bölüm 6 - Ölüme Adım Adım

Uzun Süredir Ortada Gözükmeyen Kalp Cerrahı Nihat Demirdağ Sonunda Ortaya çıkıyor. Peki Ama Nasıl?!

Geçtiğimiz Bölümde Yaptıkları Parti Sırasında Firdevs Demirdağ Köşküne Girmeye Çalışan Çağla ve Arkadaşları, Macera Yaşayalım Derken Gizemli Köşkün Koridorlarında deyim Yerinde ise Korku Filmlerini Aratmayacak Bir Gece Geçirdiler. Hiç Farkına Varamadıkları Davetsiz Bir Misafir ile Birlikte...

Eşinin Köşkünde Gizli bir Laboratuvar Kuran Nihat Demirdağ, Doğuştan Kalp Hastası Olan Çocuklar Üzerinde bir Araştırma Yapıyor. o an Köşkte Olan Aylin ve Tilki'yi de Bu Çalışmaya Dahil Eden Nihat , Onları Gizlice Kaçırıp tek bir tüp Kan aldıktan Sonra Serbest bıraktı. Bu Bir Tüp Kan "Özel Güçlü Çocukların 2 Yıl Sonra Ölecek Olmalarının Sebebini" Ortaya Çıkaracaktı.

Bu Olaylar Sırasında Aylin ve Tilki'nin bir anda Ortadan Kaybolması Başta Çağla Olmak üzere Herkesi Çok Korkuttu. Çağla'nın babasına Durumu Haber Vermesinin Ardından Hem Köşk, hem de Sevgi'lerin evi Oldukça Karıştı. Zaten Araları limoni olan Sevgi ve Mehmet Aylin'lerin Gerçekleri Anlatmamasından Ötürü de Gerildi. Nihat,Çocukları Bıraktığı yerde Bir not da bırakmıştı. Bu Notta Kimseye Bir Şeyden Bahsetmemeleri, Kimin Dost kimin düşman olduğunun belli olmadığı ve İyi Niyetli Olduğu Yazılıydı.

Sevgi Bir Gerçeği Daha Ortaya Çıkarttı!!

Geçtiğimiz Bölümde Orhan'ın çalıştığı Karakolda Arşiv Sorumluluğuna Başlayan Sevgi, Demirdağ Soyadı ile Alakalı Önemli bir Gerçeği Gün Yüzüne Çıkarttı. Çocukların Okuduğu Okulu Yaptıran, Aynı zamanda Orada Müdür Yardımcılığı da Yapan Sedat'ın Nihat'ın Kardeşi Olduğu Ortaya çıktı!! Sedat'ın Uzun Zamandır Telefonda Görüştüğü " Büyük Abi"nin kim olduğu da anlaşılmış Oldu Böylelikle. Ancak Bu Durum Sevgi ve Mehmet'i bir kez Daha Karşı Karşıya Getirdi.  Sevgi Durumu Anlar Anlamaz Mehmet'e Haber verse de Mehmet bu durumla Pek İlgilenmedi. Hem Kuzgun'un Ölümü, Hem de Mehmet'in Bu Havai Tavırları Sevgi'yi Çok Yıpratmış Olacak ki Bu Bölüm Araları Açıktı.










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---