#HayatımınGünlüğü ' nde Yeni Bölüm: Sana Bir Sır Vereceğim Bölüm 7 - Zorlu Dönemeç

Sırlı Aile Bölüm Geçtikçe Sırrını Açığa Vurmaya Başlıyor,Peşlerindeki Kişiler Parçaları Birleştirmeye Devam Ediyor.

Geçtiğimiz Bölümde Öldüğü Sanılan Ancak Yeniden ve Çaktırmadan Ortaya Çıkan Cerrah Nihat Demirdağ'ın  ( Kağıt Üstünde ) Ölmeden Önce Yaptığı Deneylerin Raporları Sevgi ve Orhan'ın çalıştıkları Karakolun Arşivinde Ortaya Çıktı. Firdevs Demirdağ Köşkü Boşalınca Karakola Gelen bu Raporlarda, Doğuştan Kalp Hastası Olan Çocukların ( Aylin, Gürcan ve Zeynep de Dahil) Bir Araya Getirilerek Yapılan İlaç Denemeleri ve Bunların Sonuçları Yer Alıyordu.

Sevgi, Raporları Kardeşi Sedat'a Vereceğini Söyleyen Orhan'a Onun da Götürebileceğini Söyledi ve Raporları İncelemek İçin sakladı. Tabii Zaten Araları Bozuk olan Sevgi ve Mehmet'i bu Raporlar iyice Gerdi. Raporlarda Yazılanlara İnanmayan Mehmet'i Sevgi ile Kavga Ederken Gören Gürcan Biraz rahatsız oldu.

Kötü Kardeş Savaş Zafere Doğru Adım Adım İlerlerken, Tilki ve Aylin'in Arasını Bozmaktan Çekinmiyor

Yine 2 Bölüm Önce Ortaya Çıkan Kötü kardeş Savaş,Geçen hafta Hipnoz Gücünü Kullanarak Aylin'i Etkilemiş, Zamanında Durumun Farkına Varamayan Tilki ise Onların Yakınlaştıklarını Sanmıştı. Savaş'ın Karavanında Olaylara Şahit Olan Tilki, Deyim yerinde ise Aylin'i oradan Çekerek Uzaklaştırdı.  Her ne Kadar Birbirlerine İtiraf Edemeseler de Yürekleri Aşkla Çarpıyor. bunu Hepimiz iyi Biliyoruz.

Nihat Demirdağ İçin Sıra Gürcan ve Zeynep'te!!

Tüm Bu Olan Bitenler Sırasında Kardeşi Sedat ve İşbirlikçisi Esra İle İrtibatı Kesmeyen Nihat, Bu Sefer de Yeni Deney İçin Ailemizin Küçükleri Zeynep ve Gürcan'ı Kullanabilmek İçin Onlara Talimat verdi. Okul Yönetiminin Düzenlediği Partiye katılmayan Sevgi Bu Planı Ne kadar Sekteye uğratmış gibi Gözükse de Her şey Planlandığı Şekilde İşletilmeye Başlandı. Aylin, Tilki ve Mehmet Partideyken Evde Kalan Sevgi ve Çocukları Bayıltıcı Gaz ile Bayılttıran Nihat, Daha Öncesinde Aylin'lere Yaptığının Aynın Küçüklere De Uygulayarak Tereyağından Kıl Çeker Gibi İşini Halletti...










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Osmanlı Tokadı Bölüm 12/8 - İstanbul'un Cellatları ( VOL2 ) --- Doğan ve Şahin Tehlikede!