#HayatımınGünlüğü nden Kadir Doğulu Sevenlere Müjde!!

Hayatımın Günlüğü'nden Kadir Doğulu Sevenlere Müjde!!  

Pis Yedili Dizisinin Yakışıklı Bayrampaşalısı Yepyeni Bir Diziyle 31 Ağustos'da Fox Ekranları ve Hayatımın Günlüğü'nde Olacak.

Geçtiğimiz Ay Pis Yedili Dizisinden Ani bir kararla Ayrılan Genç oyuncu Kadir Doğulu Yepyeni  bir Dizi ve Farklı bir karakterle karşımıza Çıkıyor. Ünlü yazar Peyami Safa'nın aynı İsimli Romanından Uyarlanan "Fatih Harbiye" 31 Ağustos Akşamı Fox İzleyicileri ve Hayatımın Günlüğü Okuyucularıyla Buluşuyor.

Hikayemizin Ana Konusu İse Şu Şekilde:

Geleneksellikle modernlik arasına sıkışmış Fatihli genç bir kız, Neriman’ın ilginç hayat hikâyesi... Bir yanda Neriman’ın Fatih’te birlikte büyüdüğü, çocukluk aşkı Şinasi… Diğer yanda modern İstanbul’un varlıklı üst sınıfından yakışıklı Macit… Çok farklı kültür ve değerler arasında bocalayan, duygusal gelgitler yaşayan genç bir kız, Neriman… Fatih Harbiye ‘aşk ile sevgi’nin çıkmazlarıyla izleyiciyi karşı karşıya bırakacak. Hayatı ve aşkı, tüm çelişkileri ve çatışmalarıyla sergilediği Peyami Safa’nın ölümsüz eserinden Fatih Harbiye, 31 Ağustos Cumartesi Günü  Başlıyor!





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Osmanlı Tokadı Bölüm 12/8 - İstanbul'un Cellatları ( VOL2 ) --- Doğan ve Şahin Tehlikede!