Fatih Harbiye Bölüm 3 - Birleşen Yollar

Bir Yanda Macid, Öbür Yanda Şinasi. Neriman kapana kısılmış Durumda.

Neriman'ın Macid ile Yaşadığı Deniz Faciasında Annesinden Kalan Tek Hatıra olan Zümrüt Bilekliği Kaybetmesi, Macid'in Yolunu Fatih'e Düşürür. Geçtiğimiz Bölümde bilekliği Bulan Macid, bunun Neriman'a geri vermek Üzere Neriman'lara gelir. Fakat bu Esnada Şinasi Kardeşinin zoraki Düğününe gitmek üzeredir ve Yolda Karşılaşırlar. Daha önce Zaten Macid'e (kaba tabirle) Kıllanan Şinasi, onu bu sefer de mahallede Görünce Neriman'a deyim yerinde ise ateş Püskürür. Şinasi artık İyice Zıvanadan çıkmıştır. Olmadık Zamanlarda Olmadık Tepkiler vermeye başlar. Neriman ne kadar dil dökse, onunla bir ilişkisi olmadığını Anlatmaya can atsa da Şinasi Kontrolden çıkmıştır ve bu Konuda Kimseyi Gözü Görmez.

Bunlar yetmezmiş gibi bir de Neriman'ın Bilekliği Takmadığını Anlayan Faiz bey Olaylara Tuz Biber eker. Hanımı,Neriman'ın da annesi Nazan'dan Kalan Tek Hatıra bu bilekliktir ve en Kısa sürede bulunmalıdır. Durumu Kurtaracak Fikir Hala Gülter'den gelir. Neriman'ın Çocukluk albümünü ortaya çıkaran Gülter, İçinde Bilekliğin olduğu bir fotoğrafı göstererek Kuyumcudan Yaptırmalarını İster...

Zoraki Gelin Aslı'nın Kaynana ve Koca zulmü ile başı Dertte...

Geçtiğimiz bölüm Tecavüzcüsüyle Evlenmek Durumunda Kalan Aslı, bu Bölüm Kaynana Evine yerleşmiştir.  Allah Düşman başına vermesin kaynana Kader bütün Evin İşlerini ona gördürmekte, Oğluyla birlikte Kızın Canına Kast etmektedir. Aslı hiç de Mutlu Değildir. Ancak Anne Zehra bu olanlardan habersizdir ve Kızının bu durumu ve Yaşadıklarını bilmemektedir.





Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tozkoparan İskender 5. Bölüm Özeti

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Birleştirilmiş Bölüm ( Bölüm 42 - 43 ) - Kazanan Mavi Ay!..

Tozkoparan İskender 2. Sezon 1. Bölüm (27. Bölüm) Özeti

TRT 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!!

Aramızda Kalsın Bölüm 4 - Kız Kaçıran ---#HayatımınGünlüğü---